SamsungYleinen

Vuoto paljastaa Samsungin tämän vuoden puhelimien, tablettien ja läppäreiden julkaisusuunnitelmat

Samsung on julkaissut alkuvuoden aikana lukuisia uusia tuotteita monessa kategoriassa ja tuoreimpana nähtiin Galaxy A52- ja Galaxy A72 -puhelimet. Samsung tulee kuitenkin vuoden kuluessa julkaisemaan lukuisia uutuustuotteita edelleen, ja nyt tuoreimman vuodon perusteella on saatu hyvä käsitys tärkeimmistä tulevista julkaisuista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Luotettavista vuodoistaan tunnettu Evan Blass on julkaissut Voice.com-palvelussa kuvan, jossa on esillä Samsungin suunnitelmat. Kuvasta nähdään, että Samsung on järjestämässä jo 14. huhtikuuta seuraavan Unpacked-tilaisuuden, jossa esitellään uusia Galaxy Book -malliston kannettavia tietokoneita. Lisäksi tilaisuudessa saatetaan nähdä Galaxy Chromebook -mallisto.

Samsungin julkaisusuunnitelmat vuodelle 2021.

Toukokuussa Samsungilta ei odoteta julkaisuja, mutta kesäkuussa on luvassa Galaxy Tab S7 Lite -tabletti, joka on seuraaja viime vuoden Galaxy Tab S6 Litelle. Heinäkuussa Samsung odottaa julkaisevansa uudet Galaxy A -malliston älypuhelimet, jotka olisivat edulliset Galaxy A22 sekä Galaxy A22 5G. Elokuussa Samsung tulee pitämään vuotuisen huippulaitteiden Unpacked-julkaisutilaisuuden, vaikka tänä vuonna Samsungilta ei odoteta Galaxy Note -malliston laiteita. Kuva paljastaa tilaisuuden pitävän sisällänsä mahdollisesti Galaxy S21 FE -älypuhelimen. Unpacked-tilaisuus järjestetään kuvan perusteella 19. elokuuta.

Toistaiseksi tulevien Samsungin laitteiden tiedot ovat vielä varsin vähäisiä, mutta todennäköisesti ennen odotettuja julkaisuja tullaan näkemään ja kuulemaan huhuja. Vuoden 2021 aikana Samsungilta on luvassa kuitenkin jälleen paljon mielenkiintoisia lanseerauksia, sillä syksyllä yhtiöltä odotetaan muun muassa uusia taittuvanäyttöisiä laitteita.

Lähde: Voice.com (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung