OnePlusYleinen

OnePlus tuo uuden Radiant Silver -väriversion myyntiin OnePlus Buds Pro -kuulokkeista Suomessa

OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden hopea väriversio.

OnePlus julkaisi ensimmäiset huippuluokan OnePlus Buds Pro -kuulokkeensa viime vuonna, mutta nyt OnePlus 10 Pron julkaisun yhteydessä kuulokkeiden värivalikoima on laajentunut. Tarjolle tuodaan uusi hopeinen väri, joka julkaistiin jo tammikuussa Kiinan markkinoille.

Uusi väriversio kantaa nimeä Radiant Silver ja kyseessä on tyylikkään hopeinen väri. OnePlussan mukaan uusi väriversio tulee ainakin aluksi myyntiin vain OnePlus.com-sivustolle 13. huhtikuuta alkaen. Hintaa uudella väriversiolla on saman verran kuin muillakin väreillä, eli 149 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hopeinen väriversio tarjoaa kokonaan kiiltävän rakenteen niin kuulokkeissa kuin latauskotelossakin. Uutuusversiossa on myös ominaisuus, jonka avulla ne saadaan yhdistettyä kahteen laitteeseen samanaikaisesti. Sama ominaisuus tuli jo aikaisemmin tarjolle päivityksenä jo myytyihin OnePlus Buds Pro -kuulokkeisiin.

Teknisesti kuulokkeissa ei ole mitään muutoksia verrattuna jo markkinoilla oleviin versioihin. OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat OnePlussan toistaiseksi kehittyneimmät kuulokkeet, jotka asettuvat 149 euron hintapisteeseen Euroopassa. Kuulokkeiden äänenlaatu on 11 millimetrin dynaamisien elementtien varassa ja OnePlussan mukaan yksi kohokohdista on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka voi suodattaa jopa 40 desibelin melun. Akunkesto on parhaimmillaan OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa jopa 38 tuntia ja tuettuna on pikalataus ja langaton lataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Olemme SuomiMobiilissa jo aikaisemmin arvostelleet OnePlus Buds Pro -kuulokkeet. Arvostelun voi lukea tämän linkin takaa.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus