OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: Ensimmäinen älykello julkaistaan OnePlus 9 -puhelimien kanssa

OnePlus on kertonut jo uusien OnePlus 9 -malliston puhelimien julkaisun tapahtuvan 23. maaliskuuta ja puhelimissa on kerrottu olevan yhdessä Hasselbladin kanssa kehitettyjä kameraominaisuuksia. Uusien puhelimien rinnalla OnePlussalta on odotettu myös ensimmäistä älykelloa, jonka julkaisun yhtiö on nyt virallisesti vahvistanut.

Tulevasta älykellosta OnePlus on nyt ruvennut vihjailemaan sosiaalisen median kanavissaan ja paljastanut myös kuvia, jotka viittaavat kelloon. Aikaisemmin OnePlus ei ole älykelloja julkaissut, mutta viime vuosina tuotekategoriat ovat kuitenkin laajentuneet. Esimerkiksi OnePlussalta on nähty jo monia langattomia nappikuulokkeita, muutamia älytelevisioita sekä aktiivisuusranneke. Nyt ekosysteemi saa jatkoa älykellon muodossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykello tulee kuvien mukaan olemaan varusteltuna pyöreällä näytöllä ja ranneke olisi muovinen. Paljoa kuvat eivät paljasta, mutta OnePlussan ensimmäisen kellon on odotettu perustuvan Googlen kehittämään WearOS-käyttöjärjestelmään. Älykello julkaistaan yhdessä OnePlus 9 -malliston huippupuhelimien kanssa 23. maaliskuuta, eli reilun viikon päästä.


Lähde: Twitter (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Miten toi Xiaomi on tonne väliin hypännyt?

    1. Kappas kirjoittaessa tullut ajatusvirhe. Nyt korjattu. 👍

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus