ASUSYleinen

ASUS julkaisemassa pian kompaktin Zenfone 8 Minin – luvassa myös Vodka-puhelin

ASUS Zenfone 7 Pro

Asus julkaisi tällä viikolla uuden huippuluokan ROG Phone 5 -pelipuhelimen, mutta yhtiö on pian esittelemässä myös uuden Zenfone 8 -malliston laitteet. Tuoreet vuodot ovat paljastaneet, että mallisto tulee saamaan ainakin Zenfone 8 Mini -puhelimen, joka olisi tehokas laite pienellä näytöllä. Lisäksi Asus valmistelee kahden muunkin puhelimen julkaisua.

Odotetun Zenfone 8 Mini -puhelimen mallikoodin on kerrottu olevan ZS590KS ja koodinimi on nähtävästi Sake. Puhelimen tiedetään saavan tehokkaan Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin sekä kompaktin 5,9 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Zenfone 8 Minin odotetaan saavan myös 64 megapikselin pääkameran. Valitettavasti puhelimesta ei tiedetä vielä tarkempia tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuoto on paljastanut kuitenkin tietoja myös kahdesta muusta Asuksen tulevasta puhelimesta, joiden koodinimet ovat Vodka ja Picasso. Jälkimmäisen odotetaan olevan mallikoodiltaan ZS675KW ja siinä odotetaan olevan 6,75 tuuman näyttö, 24 megapikselin etukamera sekä 64 megapikselin kolmoiskamera takaosassa. Kaksi muuta kameraa ovat todennäköisesti 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin telekamera.

Vodka-puhelimesta tiedetään ainoastaan, että laite saa Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin. Toistaiseksi puhelimesta ei tiedetä mitään muuta. Uudet tiedot tulevista Asuksen puhelimista kannattaa ottaa vielä pienellä varauksella, sillä tarkempia tietoja Zenfone 8 -malliston puhelimista ei vielä ole aikaisemmin vuotanut.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS