OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti tällä viikolla esiteltävän OnePlus 9RT -puhelimen ominaisuuksia – myös uusia kuvia julkaistiin

OnePlus on vahvistanut julkaisevansa uuden OnePlus 9RT -puhelimen 13. lokakuuta ainakin kotimarkkinoillaan Kiinassa. Jo ennen julkaisua OnePlus on julkaissut useita kuvia puhelimesta, mutta nyt kiinalaisbrändi on päättänyt vahvistaa muutamia avainominaisuuksia.

Puhelimessa tullaan näkemään Qualcommin tämän vuoden Snapdragon 888 -huippupiiri, vaikka aikaisemmin huhuttiin vanhemmasta Snapdragon 870 -piiristä. Lisäksi OnePlus 9RT saa huipputasoisen LPDDR5-RAM-muistin sekä UFS 3.1 -tallennustilan. Samalla OnePlus on vahvistanut puhelimeen olevan tulossa tuki peräti 7 gigatavun virtuaaliselle RAM-muistille perinteisen RAM-muistin lisäksi. OnePlus on panostanut myös laitteen jäähdytykseen ja kertonut sen olevan tablettien tasolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 9RT tulee tarjoilemaan tasaisen Samsungin kehittämän E4 AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö tukee myös korkeintaan 600 hertsin kosketusherkkyyttä. Akunkesto on 4500 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata 65 watin tehoisella Warp Charge -pikalatauksella.

Kameroiden osalta OnePlus 9RT tulee saamaan 50 megapikselin Sony IMX766 -kameran, joka löytyy myös OnePlus Nord 2 -puhelimesta. Ultralaajakulmakameran pitäisi olla 16 megapikselin tasoinen Sony IMX481 -sensoriin perustuva ja kolmas kamera on nähtävästi 2 megapikselin mustavalkokamera. OnePlus tulee tarjoamaan etuosassa huhun mukaan 16 megapikselin Sony IMX471 -kamerasensorin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 9RT julkaistaan Kiinassa 13. lokakuuta, eli parin päivän päästä. Puhelinta odotetaan myyntiin myös Intiassa, mutta sitä on todennäköisesti turha odottaa laajemmin saataville.

Lähde: Weibo (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus