OnePlusYleinen

Uusi OnePlus 9RT julkaistaan 13. lokakuuta – viralliset kuvat julkaistiin

OnePlus on tänään vahvistanut ainakin kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden puhelimen olevan tulossa pian. Kyseessä on pitkään huhuissa ollut OnePlus 9RT, jonka saatavuuden on odotettu olevan todella rajoitettu. Puhelinta odotetaan myyntiin vain Kiinaan sekä Intian markkinoille. Puhelimen rinnalla OnePlus on vahvistanut julkaisevansa myös Buds Z2 -kuulokkeet.

Puhelimesta julkaistujen kuvien perusteella OnePlus 9RT tulee jatkamaan muotoilultaan tuttua OnePlus 9 -sarjaa. Takaosassa on esillä laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria, kaksi LED-salamaa sekä mikrofoni. Lisäksi kuvat vahvistavat pääkameran tarkkuuden yltävän 50 megapikseliin. Kuvien perusteella puhelimen kehys olisi alumiinia ja laiteen yläreunasta on tehty tasainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa laite on esillä vain hopeassa väriversiossa, mutta odotuksissa on myös kaksi muuta väriversiota, jotka olisivat sininen sekä musta. OnePlus on samalla vahvistanut puhelimen tarjoavan Qualcommin huippuluokan Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiirin, mutta oikeastaan mitään muuta ei ole vahvistettu.

Ainakin Kiinassa julkaisu on tapahtumassa 13. lokakuuta, mutta toistaiseksi julkaisusta muilla markkinoilla ei ole tietoa. OnePlus on vahvistanut julkaisevansa Kiinassa samaan aikaan myös OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet, joista on julkaistu myös kuva. Tarkemmin OnePlus Buds Z2 -kuulokkeisiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Tietojen mukaan OnePlus 9RT -puhelimeen on tulossa aikaisempaa tehokkaampi Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, kun vielä edeltäjässä oli Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri. Puhelimen mallikoodi on nähtävästi MT2110 ja kyseessä saattaa olla yksi ensimmäisistä Android 12 -käyttöjärjestelmään perustuvista uutuuspuhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 9RT -puhelimeen on odotettavissa 6,55 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Akunkeston odotetaan olevan 4500 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä pystytään lataamaan 65 watin tehoisella Warp Charge -pikalatauksella.

Kameroiden osalta OnePlus 9RT tulee saamaan 50 megapikselin Sony IMX766 -kameran, joka löytyy myös OnePlus Nord 2 -puhelimesta. Ultralaajakulmakameran pitäisi olla 16 megapikselin tasoinen Sony IMX481 -sensoriin perustuva ja kolmas kamera on nähtävästi 2 megapikselin mustavalkokamera. OnePlus tulee tarjoamaan etuosassa huhun mukaan 16 megapikselin Sony IMX471 -kamerasensorin.

Lähde: Weibo (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus