OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: Tulevissa puhelimissa on Android 10 -käyttöjärjestelmä esiasennettuna

OnePlusin pian julkaistavassa OnePlus 7T -mallistossa tullaan näkemään Android 10 -käyttöjärjestelmä, mikä on Googlen tuorein versio Androidista. OnePlus kertoo puhelimissa olevan esiasennettuna myöskin Googlen palvelut. OnePlus 7T -mallisto tullaan julkaisemaan Euroopassa 10. lokakuuta, mutta Intiassa julkaisu tapahtuu jo tällä viikolla 26. syyskuuta.

Uusi Android 10 tuo mukanaan Googlen ydinpalvelut ja sovellukset sekä lukuisia ominaisuuksia, jotka antavat käyttäjän räätälöidä laitettaan haluamallaan tavalla ja esimerkiksi hallita yksityisyyttään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Never Settle -hengessä pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja jakaa parasta mahdollista teknologiaa ihmisille ja takaamaan huippuluokan käyttökokemuksen käyttäjillemme. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla ensimmäinen valmistaja, joka toimittaa valmiiksi asennettuna Android 10:n sekä Googlen palvelut uudessa OnePlus 7T -puhelinsarjassamme”, sanoo OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau.

Android 10 pitää sisällänsä lukuisia uusia toiminnallisuuksia ja osa niistä on listattuna alapuolella. Tarkemmin Android 10 -versioon voi tutustua laajemmasta artikkelistamme.

  • Yksityisyysasetukset – Yksityisyysasetukset löytyvät yhdestä paikasta, ja niitä on helppo säätää. Voit itse päättää, miten ja milloin laite jakaa tietojasi.
  • Paikkatiedon hallinta – Hallitse, milloin sovellukset jakavat sijaintisi: koko ajan, vain sovellusta käyttäessä tai ei milloinkaan
  • Älykäs vastaaminen – Ehdotettujen vastausten lisäksi saat ehdotettuja toimintoja. Esimerkiksi: Jos ystäväsi pyytää sinua illalliselle, puhelimesi hakee reittiohjeet Google Maps -palvelusta ilman tietojen kopiointia ja liittämistä. Älykäs vastaaminen toimii läpi viestisovellusten.
  • Elenavigointi – Eleet ovat nopeampia ja intuitiivisempia kuin aiemmin. Pyyhkäise sujuvasti ylös nähdäksesi aloitus- /kotiruudun ja sivulle nähdäksesi avoimet sovellukset.
  • Tumma teema – Musta teema säästää akkua ja tuo visuaalisen muutoksen sovelluksiin, kuten kalenteriin ja kuviin.

Lähde: OnePlusin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus