OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: Uusi OnePlus Nord CE 2 julkaistaan 17. helmikuuta – videolla esillä vilaus puhelimesta

OnePlus on tänään vahvistanut Instagramissa virallisella OnePlus Nord -tilillä, että uusi puhelin tullaan julkaisemaan jo ensi viikolla. Luvassa on huhuttu OnePlus Nord CE 2, joka on seuraaja puoli vuotta sitten julkaistulle OnePlus Nord CE 5G -puhelimelle.

Toistaiseksi OnePlus ei ole julkaissut tarkkaa kellonaikaa julkaisulle, mutta uutisia on luvassa ensi viikon torstaina 17. helmikuuta. OnePlussan julkaisemalla vihjailevalla videolla nähdään myös vilaus laitteen muotoilusta. Puhelimessa on selvästi tasainen näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Vasemmassa kyljessä nähdään äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen takaosassa on esillä laitteeseen suhteutettuna todella kookas kamera-alue, jossa on neljä ympyrää. Todennäköisesti laitteessa olisi kolme kamerasensoria sekä yksi LED-salama. Julkaistulla videolla kamera-alue vaikuttaa hieman erilaiselta kuin aikaisemmin vuodetuissa kuvissa. Videolla laite on esillä sinertävässä väriversiossa, jollainen on nähty usein muissakin Nord-malliston laitteissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Henkilön OnePlus Nord (@oneplus.nord) jakama julkaisu


OnePlus Nord CE 2 -puhelimesta on kuultu usein huhuja, joiden perusteella laitteen tekniikasta on jo hyvä käsitys. Puhelin tulee saamaan huhujen mukaan 6,4 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämä Dimensity 900 -järjestelmäpiirin, joka takaa keskiluokassa hyvää suorituskykyä sekä 5G-yhteydet. OnePlussan kerrotaan suunnittelevan puhelimelle 6 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Geekbench-suorituskykytesti on aikaisemmin vihjannut puhelimessa olevan vielä vanha Android 11 -käyttöjärjestelmä, vaikka huhuissa on myös puhuttu Android 12 -versiosta. Kameroiden osalta OnePlus Nord CE2 5G tulee tarjoamaan huhujen perusteella 64 megapikselin pääkameran, 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin makrokameran. Etuosassa odotetaan oleva 16 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Puhelimeen on odotettavissa myöskin 4500 milliampeeritunnin akku ja 65 watin pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensi viikolla 17. helmikuuta on luvassa varmasti enemmän tietoja. Ennen julkaisuakin OnePlus tulee varmasti tuttuun tapaansa vahvistamaan yksittäisiä ominaisuuksia.

Lähde: Instagram

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus