OnePlusYleinen

OnePlus vihjaa jostain uudesta – OnePlus 9 Prosta tulossa uusi väri, vai onko kyseessä jälleen huono vitsi?

Huomiota herättävistä sekä jopa huonoista markkinointikampanjoistaan tunnettu kiinalaisen Oppon tytärbrändi OnePlus on vihjannut tänään jostain uudesta. OnePlus on julkaissut Instagramissa varsin mysteerisen kuvan, joka saattaa vihjata esimerkiksi uudesta väristä OnePlus 9 Pro -puhelimelle.

Julkaistussa kuvassa näkyy OnePlus 9 Pro -lippulaivapuhelin, jossa takakansi on korvattu läpinäkyvällä ja suurella muovikuorella. Kuvan yhteyteen laitettu teksti on yhtä mysteerinen: ”OnePlus Color. Coming Soon”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan Instagram-postaus.

Jos kuvasta voidaan jotain päätellä, niin vallitseva värimaailma siinä on violetti. Luvassa saattaa olla violetti uutuusväri OnePlus 9 Prosta. Lisäksi kuvassa on esillä puhelimen sisuskalut, jotka voisivat viitata myös jonkinlaiseen läpinäkyvään erikoisversioon.

On myös mahdollista, että OnePlus on jälleen keksinyt jonkin järjettömän ja huonon mainoskampanjan. Esimerkiksi viime viikolla OnePlus vihjasi jonkinlaisesta taittuvasta puhelimesta Samsungin suuren Unpacked-tilaisuuden aikaan, mutta kyseessä olikin vain OnePlussan huono vitsi mainostaakseen alennettua hintaa OnePlus 9 -puhelimesta.

Kuvan läpinäkyvä ilme tuo väistämättä mieleen myös Carl Pein uuden Nothing-yrityksen pilkkaamisen. Carl Pei oli yksi OnePlussan perustajista, mutta päätti perustaa uuden yrityksen, jonka ensimmäinen tuote Nothing Ear (1) -kuulokkeet tulivat saataville eilen. Nothingin tuotteiden ytimessä on läpinäkyvä muotoilu, ja vain päivää myöhemmin OnePlus on päättänyt vitsailla jonkinlaisella läpinäkyvällä uutuudella. Sattumaa…?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nähtävästi OnePlus tulee kertomaan pian jotain uutta mystisestä Instagram-kuvasta. Toivottavasti kyseessä ei ole mikään huono vitsi.

Lähde: Instagram (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus