OnePlusYleinen

OnePlus vihjaa uudesta Nord-julkaisusta – ”jotain on pian tulossa”

OnePlus on aloittanut tänään vihjailemaan nähtävästi uudesta lanseerauksesta yhtiön sosiaalisen median kanavissa. Huhuissa OnePlussalta on odotettu tänä vuonna vielä uusia Nord-puhelimia, mutta myös jonkinlaista erikoisversiota nykyisestä Nord 2 -puhelimesta.

Twitterissä julkaistu vihjaileva twiitti antaa ymmärtää, että kyseessä olisi Nord-tuotemallistoon liittyvä julkaisu. OnePlus hyödyntää kuvassa tuttua Nord-emojia, joka on muokattu nyt hieman erikoiseksi. Emojin suu ja silmät ovat kulmikkaat, joka voisi hyvin viitata aikaisemmin huhuttuun Pac-Man-erikoisversioon. Lokakuussa nähtiin ensimmäisiä vuotoja Pac-Man-teemaisesta OnePlus Nord 2 -puhelimesta, joten ajankohdallisesti kyseessä saattaisi olla erikoisversion julkaisu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samaisessa twiitissa OnePlus kertoo suoraan, että jotain on pian tulossa, joten kovin kauaa mystistä julkaisua ei todennäköisesti tarvitse odotella. Huhuissa on myös vihjailtu, että OnePlussalta olisi tulossa myös Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriin perustuva puhelin. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko kyseessä juuri Pac-Man-puhelin, vai onko Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin omaava laite täysin uusi puhelin.

Toistaiseksi tiedot ovat kuitenkin hyvin vähäisiä. Aikaisempien koodipaljastuksien perusteella erikoisversiossa olisi ainakin Pac-Man-teemainen lukitusnäyttö, jossa teksti on keltaisella ja kellon vieressä on Pac-Man-haamun silmät. Koodissa on ollut paljon viittauksia moniin muihinkin ohjelmistollisiin muutoksiin. Yksi niistä on uusi sormenjälkilukijan animaatio, joka jäljittelee Pac-Man-pelin tyyliä. Tarkemmin vuotaneisiin Pac-Man-teemaisiin muutoksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Alapuolella on esillä vielä OnePlussan tänään julkaisema vihjaileva twiitti tulevasta julkaisusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: Twitter (OnePlus)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus