OnePlusYleinen

OnePlus Nord 2 -puhelimesta tulossa mielenkiintoinen Pac-Man-erikoisversio

OnePlussalta on nähtävästi tulossa pian uusi erikoisversio Nord 2 -puhelimesta, sillä OxygenOS-käyttöliittymän koodi on paljastanut paljon viittauksia tulevaan laitteeseen. Erikoisversio tulee saamaan todennäköisesti monia mielenkiintoisia ohjelmistollisia muutoksia, jotka vastaavat Pac-Man-pelin teemaa. On siis odotettavissa, että OnePlus Nord 2 -puhelimesta tulee pian tarjolle Pac-Man-erikoisversio ainakin joillakin markkinoilla.

Koodipaljastukset ovat paljastaneet erikoisversiossa olevan ainakin Pac-Man-teemainen lukitusnäyttö, jossa teksti on keltaisella ja kellon vieressä on Pac-Man-haamun silmät. Koodissa on paljon viittauksia moniin muihinkin ohjelmistollisiin muutoksiin. Yksi niistä on asetukset-sovelluksen uusi sormenjälkilukijan animaatio. Animaatio jäljittelee Pac-Man-pelin tyyliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koodista saadaan vahvistus myös ohjelmistollisiin kustomointeihin Always-on-Display-näytössä sekä latausanimaatiossa. OnePlussan omassa galleria-sovelluksessa on myös viittauksia salaiseen tarraan, joka aktivoituu kun Warp Chargella on ladattu puhelinta 256 minuuttia. Lisäksi laskimen koodeista on löydetty päivitettyjä merkkijonoja, joka viittaa useampiin Pac-Man-aiheisiin muutoksiin puhelimen oletussovelluksissa.

Koodista on paljastanut myös se, että Pac-Man-teemainen laite tarjoaisi Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin, johon perustuvaa laitetta ei OnePlussalta ole nähty. Todennäköisesti kyseessä on kuitenkin vain Pac-Man-teemainen versio OnePlus Nord 2 -puhelimesta. Toistaiseksi ei ole tietoa, mihin Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri liittyy, mutta kyseessä saattaa olla myös täysin uusi puhelin.

Luotettavista tiedoista tunnettu Twitter-käyttäjä Max Jambor on kertonut luvassa olevan Nord 2 -puhelimen Pac-Man-versio, mutta toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa mahdollisesta julkaisusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: Oxygen Updater, Twitter (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus