AndroidMicrosoftYleinen

Tekstin kopioiminen ja liittäminen Android- ja Windows-laitteiden välillä on nyt mahdollista SwiftKey-näppäimistöllä

Microsoft SwiftKey

Microsoftin omistama SwiftKey-näppäimistö on saanut uuden ominaisuuden, joka helpottaa toimintaa Android- ja Windows-laitteiden välillä. Ominaisuus oli aikaisemmin osana SwiftKey-näppäimistön beetaversiota, mutta nyt se on kaikkien käyttäjien saatavilla.

Mspoweruser-sivuston kertoo, että Microsoft on lisännyt näppäimistöönsä nyt ominaisuuden, joka mahdollistaa tekstin kopioimisen ja liittämisen Android- ja Windows-laitteiden välillä. Microsoft on lisäksi itse julkaissut tukisivullaan ohjeet, miten ominaisuus toimii.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksinkertaisesti Android-laitteella SwiftKey-näppäimistö lähettää leikepöydän tiedot pilveen Microsoft-tilin avustuksella. Ja jos ominaisuus on käytössä niin Android- kuin Windows-laitteissa, niin tiedot synkronoituvat laitteiden välillä nopeasti.

Microsoftin mukaan pilveen siirretyt leikkeet säilyvät muistissa vain tunnin ajan, joten ne eivät jää pitkäksi aikaa muistiin. Ominaisuus kuitenkin helpottaa selvästi kopioidun tekstin siirtämistä Android- ja Windows-laitteiden välillä. Esimerkiksi Android-puhelimella voi kopioida lyhyen tekstin pätkän ja Windowsilla sen voi liittää näppäimistön leikepöydältä Word-asiakirjaan.

Lähde: Mspoweruser.com, Microsoft

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android