OnePlusYleinen

OnePlus Watch ei tule saamaan WearOS-käyttöjärjestelmää – vuoto paljastaa muutamia yksityiskohtia

OnePlus on vahvistanut julkaisevansa ensimmäisen älykellonsa 23. maaliskuuta yhdessä OnePlus 9 -malliston älypuhelimien rinnalla. Tällä kertaa OnePlus on myös vahvistanut muutamia yksityiskohtia tulevasta kellosta, jonka lisäksi uusi vuoto paljastaa vielä hieman lisätietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on vahvistanut virallisella foorumilla, että OnePlus Watch ei tule saamaan huhuttua Googlen kehittämää WearOS-käyttöjärjestelmää. OnePlus tulee hyödyntämään kellossa RTOS-pohjaista käyttöjärjestelmää (reaaliaikainen käyttöjärjestelmä), joka on OnePlussan itse kehittämä. Oman käyttöjärjestelmän tarjoaminen kellossa takaa yhtiön mukaan sulavan ja luotettavan kokemuksen, joka takaa samalla paremman akunkeston.

Lau on kertonut älykellossa olevan upea muotoilu, joka erottuu joukosta ja kellossa on yksityiskohtiin panostettu enemmän. OnePlus Watch -älykellon kerrotaan tarjoavan myös saumattoman yhteyden OnePlussan älypuhelinten, äänilaitteiden ja älytelevisioiden kanssa. Kellon on lisäksi vahvistettu asettuvan edulliseen hintapisteeseen.

Tuoreen vuodon mukaan kello olisi tulossa tarjolle 46 mm koossa pyöreällä näytöllä varusteltuna. Kellon on kerrottu olevan myös IP68-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. OnePlus Watchin odotetaan keskittyvän erityisesti kunto- ja terveysominaisuuksiin, sillä siinä on huhun mukaan automaattinen harjoituksentunnistus, uintitila, unenseuranta, sykemittaus, stressinseuranta sekä veren happipitoisuuden mittaus (SpO2).

Samainen huhu kertoo kellossa olevan tuki puheluihin vastaamiseen ja soittamiseen, puhelimen ilmoituksien näyttämiseen sekä musiikin hallitsemiseen. OnePlus Watchin odotetaan toimivan myös OnePlussan älytelevisioiden kaukosäätimenä ja laitteessa on 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kellossa huhutaan olevan lisäksi Warp Charge -lataustekniikkaa, jonka avulla pystytään tarjoamaan 20 minuutin latauksella viikon akunkesto.

Lähde: OnePlus Forum, Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus