OnePlusYleinen

OnePlus Watch sai jälleen päivityksen – mukana kaksi uutta ominaisuutta

OnePlus Watch

OnePlussan ensimmäisen sukupolven älykello on saanut jo muutaman päivityksen ja tällä viikolla kellolle on laitettu jakoon jälleen uusi päivitys. OnePlus Watch tuotiin markkinoille selvästi keskeneräisenä ja nyt päivityksien muodossa OnePlus tuo kellolle saataville ominaisuuksia, jotka olisivat pitäneet löytyä jo julkaisun aikaan.

Uusi päivitys on versioltaan B.48 ja sen mukana kerrotaan olevan kaksi tärkeää uutta ominaisuutta. Päivitys lisää OnePlus Watchiin tuen Always-on-display ominaisuudelle sekä uuden kameran hallinnointi sovelluksen, jolla voidaan laukaista puhelimen kamera kellon kautta. Lisäksi OnePlus on kertonut lisänneensä kelloon maratontilan. Päivitys optimoi käyttöliittymän yksityiskohtia sekä korjaa tunnettuja ongelmia. Päivityksen koko listauksen voi katsoa alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset:

  • Lisätty Always-on-Display
  • Lisätty kameran etähallinta ominaisuus
  • Lisätty maratontila
  • Parannukset:
    • Optimoitu järjestelmän UI
    • Korjattu tunnettuja ongelmia ja parannettu järjestelmän vakautta

Päivitys on nyt jaossa OnePlus Watchille laajasti ja sen voi päivittää OnePlus Health -sovelluksen kautta. Kokoa päivityksellä on 47 megatavua ja kellon päivittäminen kestää parhaimmillaan jopa puolituntia. Jos päivitys ei ole kuitenkaan vielä saataville kellolle, niin sen pitäisi olla tulossa muutaman päivän sisällä.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus