OnePlusYleinen

OnePlusin myynti ei vedä Yhdysvalloissa – T-Mobile lopetti huippupuhelimen myynnin

OnePlus 7 Pro

OnePlus julkaisi uuden OnePlus 7T -puhelimen syyskuun lopulla Intiassa ja Pohjois-Amerikassa, mutta julkaisu Euroopassa tapahtuu vasta ensi viikolla 10. lokakuuta 2019. Pohjois-Amerikassa OnePlus 7T:n piti tulla myyntiin keväällä julkaistun OnePlus 7 Pro -puhelimen rinnalle operaattori T-Mobilen valikoimiin, mutta OnePlus on nähtävästi joutunut tarkastelemaan strategiaansa Yhdysvalloissa uudelleen.

T-Mobile on lopettanut OnePlus 7 Pron myynnin verkkokauppansa kautta ilman erillistä varoitusta ja tuorein raportti kertoo myös syyn muutokselle. PCMag-sivuston mukaan OnePlus on päättänyt nyt keskittyä vain yhteen puhelinmalliin Yhdysvaltojen markkinoilla ja se on pian myyntiin saapuva OnePlus 7T. Tämä voi viitata siihen, että OnePlus tulee lopettamaan myöskin OnePlus 7 Pron myymisen yhtiön oman verkkokaupan kautta Yhdysvalloissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Operaattori T-Mobile on kertonut, että OnePlus 7 Pro -lippulaivapuhelinta ei myydä enää verkkokaupan kautta, mutta sitä on saatavilla rajoitetuissa määrissä myymälöissä. Raportin mukaan OnePlusin osuus on tällä hetkellä vain 1,3 prosenttia kaikista T-Mobilen kautta myydyistä puhelimista. OnePlus 6T -puhelimen aikaan OnePlus saavutti jopa 5 prosentin osuuden, mutta OnePlus 7 Pro ei ole nähtävästi ollut yhtä suosittu yhdysvaltalaisten kuluttajien keskuudessa.

Yhdysvalloissa Apple ja Samsung muodostavat 90 prosentin kaikista operaattoreiden kautta myydyistä puhelimista. LG:n myynti on keskimäärin noin 6 prosenttia operattoreiden myynneistä ja Googlen Pixel-puhelimien osuus on laskenut 5 prosenttiin.

Lähde: PCMag.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus