SamsungYleinen

Samsung Galaxy Fold saapuu Suomessa saataville 18. lokakuuta 2100 euron hintaan

Samsung on tänään vahvistanut tuovansa taittuvanäyttöisen Galaxy Fold -puhelimen myyntiin myös Suomessa. Alun perin puhelimen myynnin piti alkaa jo toukokuussa, mutta havaittujen laatuongelmien vuoksi puhelimen myynninaloitus on venähtänyt. Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Espanjassa, Sveitsissä ja Puolassa taittuvanäyttöisen puhelimen myynti alkaa perjantaina 18. lokakuuta.

”Halusimme varmistaa, että tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Tästä syystä käytimme viime kuukaudet Galaxy Foldin suunnittelun arviointiin ja paranteluun sekä muutosten huolelliseen testaamiseen. Luotamme siihen, että Galaxy Fold ylittää asiakkaidemme odotukset tässä uudessa premium-laitekategoriassa”, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Avattuna Samsung Galaxy Foldin päänäyttö on 7,3 tuuman Infinity Flex -näyttö, joka hyödyntää Dynamic AMOLED -tekniikkaa. Näytön laatu on QXGA+ -tasoa ja sen kuvasuhde on 4.2:3. Taitettuna laitteen kannessa sijaitseva etunäyttö on kooltaan 4,6 tuumaa ja se hyödyntää Super AMOLED -tekniikkaa. Näyttö on HD+ -tasoa ja siinä on 21:9-kuvasuhde. Avattuna laite tukee kolmen sovelluksen käyttämistä samanaikaisesti.

Tallennustilaa laitteessa on 512 gigatavua, jonka tukena on 12 gigatavua RAM-muistia. Galaxy Fold tukee ensimmäisenä maailmassa UFS 3.0 -standardia. Laite saa tehonsa viimeisimmän sukupolven suorittimesta. Galaxy Foldin akku on jaettu kahteen osaan, ja yhteensä ne ovat kooltaan 4380 milliampeerituntia.

SuomiMobiilin ensituntumat Galaxy Fold -puhelimesta voi lukea täältä.

Uuden Galaxy Foldin ennakkomyynti Suomessa alkaa 11. lokakuuta, ja kauppoihin laite saapuu 18. lokakuuta. Värivaihtoehdot ovat Space Silver ja Cosmos Black, ja laitteen suositushinta on 2100 euroa. Galaxy Fold on saatavissa valikoiduista Telian, Elisan ja DNA:n myymälöistä sekä Samsung Shop-in-Shopista Tammiston Gigantissa. Hintaan sisältyvät langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet, aramidisuojakuoret ja 12 kuukautta Samsung Care+ -palvelua.

Lähde: Samsung Suomen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung