OnePlusYleinen

OnePlusin toimitusjohtaja vahvisti: Toinen 5G-puhelin tulossa vuoden lopussa

OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau.

OnePlusin perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau on antanut haastattelun Financial Timesille ja samalla Lau on paljastanut muutamia mielenkiintoisia tietoja yhtiön tulevista suunnitelmista. Pete Lau on puhunut haastattelussa muun muassa 5G-puhelimista sekä yhtiön tulevasta OnePlus-älytelevisiosta.

Toukokuussa OnePlus julkaisi ensimmäisen 5G-puhelimensa, joka kantaa nimeä OnePlus 7 Pro 5G. Puhelin julkaistiin valikoiduilla markkinoilla, joihin myös Suomi kuului. Nyt OnePlus tarkastelee mahdollisuuksia myös Pohjois-Amerikassa. Lau vahvisti haastattelussa OnePlusin julkaisevan toisen 5G-puhelimen vielä tänä vuonna, mutta tällä kertaa globaalisti. Julkaisun kerrotaan tapahtuvan vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä, eli loka-joulukuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pete Lau kertoi haastattelussa myös tietoja OnePlus TV -laitteesta, jonka virallisen nimen sekä logon OnePlus vahvisti aikaisemmin tänään omalla foorumillaan. Lau on vihjannut ensimmäisen television tukevan myöskin 5G-yhteyksiä tulevaisuudessa.

“TV-ala on melko vanha ja perinteinen. Viimeisen 20 vuoden aikana en ole nähnyt paljon muutoksia käyttäjäkokemuksen suhteen”, Lau sanoi. ”Kun 5G-tekniikka on edistyneempi ja kehittyneempi, niin koko älynäyttöteollisuus muuttuu paljon.”

Lähde: Financial Times

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus