MotorolaYleinen

Neloiskameralla varusteltu Motorola One Zoom paljastui Amazonin verkkokaupasta

Motorolan odotetaan julkaisevan lähiaikoina uusia älypuhelimia Motorola One -tuotemallistoon. Uusia puhelimia ovat muun muassa Motorola One Action sekä Motorola One Zoom. Nyt Motorola One Zoom -puhelimesta on saatu tietää hieman lisää, sillä puhelinta on listattu Saksan Amazonissa hieman liian aikaisin.

Nyt vuotaneesta puhelimesta on kuultu jo aikaisemminkin muutamia huhuja sekä nähty kuvia, mutta Amazonin listaus paljastaa jälleen hieman lisää. Motorola One Zoom tulee saamaan todennäköisesti lasista sekä alumiinista koostuvan rakenteen sekä tyylikkäitä väriversioita, jotka ovat ainakin harmaa sekä violetti. Puhelimessa on vuotokuvien mukaan myös neloiskamera, joka koostuu neljästä erilaisesta sensorista. Pääkamera on 48 megapikselin tarkkuinen, mutta muiden kameroiden tarkkuuksista ei ole vielä tietoa. Varmaa on kuitenkin, että Motorola One Zoom saa teleobjektiivin, joka tarjoaa todennäköisesti 3x optisen zoomauksen. Yksi kameroista on ultralaajakulmalinssillä varusteltu ja neljäs kamera on syvyysterävyyden taltioimista varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Listauksen mukaan puhelin tulee saamaan tehonsa Qualcomm Snapdragon 675 -järjestelmäpiiristä, jonka pitäisi olla tehokkaampi kuin Exynos 9609 -järjestelmäpiirin, jota Motorola hyödyntää One Vision -puhelimessaan. Motorola One Zoom -puhelimeen odotetaan myös 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Mielenkiintoista puhelimessa tulee olemaan käyttöjärjestelmä. Yleisesti Motorola on hyödyntänyt One-mallistossaan Android One -käyttöjärjestelmää, mutta Motorola One Zoom ei puhdasta Androidia tule saamaan ainakaan Amazonin kautta myytävässä versiossa.

Motorola One Zoom tulee maksamaan Amazonin listauksen mukaan noin 400 euroa. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Motorola aikoo puhelimen julkaista, mutta todennäköisesti siihen ei enää pitäisi kauaa mennä.

Lähde: Amazon.de (tuotesivu poistettu)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola