OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti tulevan älytelevision kantavan nimeä OnePlus TV

Viime aikoina OnePlussan ensimmäinen älytelevisio on ollut otsikoissa, sillä sen julkaisun odotetaan tapahtuvan pian ja televisio on saanut muun muassa Bluetooth-sertifikaatin. Nyt OnePlus on julkaissut foorumillaan television virallisen nimen sekä logon. OnePlus kertoi jo viime vuoden syyskuussa yhtiön laajentavan liiketoimintaansa älytelevisioihin.

Tuleva älytelevisio on nimetty varsin loogisesti nimellä ”OnePlus TV”. Television nimeäminen on yhtiön mukaan päätetty pitää mahdollisimman yksinkertaisena. OnePlus kertoi nimen valitsemisen olleen todellisuudessa haastavaa, koska television nimeksi oli todella monia luovia vaihtoehtoja, joita yhteisö oli ehdottanut. OnePlus on avannut foorumipostauksessaan myös television logon luomisprosessia. Logossa nähdään yhtiön perinteikäs logo sekä TV -teksti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus ei toistaiseksi vahvistanut tulevasta älytelevisiostaan muuta kuin logon sekä virallisen nimen. Yhtiön mukaan pian on kuitenkin luvassa mielenkiintoisempia uutisia. OnePlus TV:n julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus