OnePlusYleinen

OnePlussalla menee nyt lujaa! Euroopassa myynti kasvanut 388 prosentilla

Suomalaisten suosima älypuhelinvalmistaja OnePlus on ilmoittanut tänään mielenkiintoisia lukuja yhtiön vuoden 2021 alusta, joka on ollut yhtiölle kasvun aikaa. Kasvuun ovat vaikuttaneet OnePlus 9 -sarjan sekä OnePlus Nord -puhelimien hyvä kysyntä. Lisäksi Suomi on yksi OnePlussan avainmarkkinoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kokonaisuudessaan Euroopassa myynti on kasvanut OnePlussan mukaan 388 prosentilla ja liikevaihto 286 prosentilla tammi-maaliskuussa 2021 verrattuna samaan ajankohtaan vuotta aikaisemmin. Lippulaivamallien osuuden on kerrottu olevan kasvusta 65 prosenttia. Tähän on vaikuttanut muun muassa maaliskuussa lanseeratun OnePlus 9 -sarjan vahva menestys.

Pohjois-Eurooppa on suurin vaikuttaja myynnin kasvuun, sillä OnePlussan mukaan yli 30 prosenttia myynneistä tuli Pohjois-Euroopasta. Länsi-Eurooppa on toiseksi vahvin alue Euroopassa, joka on vaikuttanut positiivisesti kasvuun. Kasvu näillä alueilla kertoo OnePlussan strategiasta hyödyntää kaikki mahdollisuudet Pohjoismaissa, Belgiassa sekä Alankomaissa. Myös Keski- ja Itä-Euroopan alue osallistui kasvuun vahvasti sijoittuen kolmannelle sijalle. Euroopassa kolmen parhaan menestyvän markkinan joukkoon päätyivät Suomi, Saksa sekä Iso-Britannia.

”Lippulaivamallien menestyksen, kasvavan Euroopan yhteisön ja investointien markkinoihin kuten Pohjois-Eurooppa sekä Keski- ja Itä Eurooppa ansiosta, vuoden 2021 vahva alku on ollut mahtavaa seurattavaa. Jatkamme myös tulevaisuudessa 5G-laiteiden tuoteportfolion kasvattamista sekä työskentelemme yhdessä yhteisömme kanssa varmistaen, että OnePlus tullaan aina yhdistämään sen luotettavaan premium-luokan älypuhelinkokemukseeen jokaisessa hintapisteessä,” kommentoi OnePlussan Euroopan Strategiajohtaja Tuomas Lampén menestystä.

Vahva alkuvuosi on jatkumoa viime vuoden menestyksestä Pohjois-Euroopassa. Tällöin OnePlus oli kolmen parhaan älypuhelinbrändin joukossa Q4:llä 2020 Suomessa sekä Tanskassa Counterpointin markkinatutkimuksen mukaan. Tuoreimpien Counterpointin tietojen mukaan OnePlus kasvatti vuoden alussa markkinaosuutensa Euroopassa 2 prosenttiin ja kasvua nähtiin 85 prosenttia verrattuna vuotta aikaisempaan.

Viimeisin lisäys OnePlussan lippulaivaportfolioon on OnePlus 9 -sarja, jossa on yhteistyössä Hasselbladin kanssa kehitetyt kamerat. Lisäksi lippulaivapuhelimien ohella OnePlus on laajentanut valikoimaansa alemman ja keskihintaluokan puhelimiin nuorekkaalla OnePlus Nord -mallistollaan. OnePlus on laajentanut globaalisti viime aikoina myös puettavien laitteiden kategoriaansa, josta löytyy nyt useita täyslangattomia kuulokkeita sekä täysin uutena OnePlus Watch -älykello. Muun muassa Intiassa OnePlussalla on jo tarjolla älytelevisioita, jotka ovat osa OnePlussan tuoteportfoliota.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus