OnePlusYleinen

OnePlussalla merkittävät irtisanomiset Euroopassa – Helsingistä tulossa OnePlussan Euroopan pääkonttori

OnePlus julkaisi uudet puhelimensa vain viikko sitten, mutta nyt yhtiö on jo uudelleenjärjestelemässä toimintaansa Euroopan tasolla. OnePlussan on raportoitu kertoneen eilen merkittävistä irtisanomisista Euroopassa monilla alueilla. Irtisanomisista on ilmoitettu erityisesti Briteissä, Ranskassa ja Saksassa, joissa henkilöstöä on supistettu jopa 80 prosentilla. Lisäksi joissakin maissa OnePlus on päättänyt jättää vain noin kolmen hengen tiimit, jotka hoitavat lokaalia toimintaa.

Viime vuonna OnePlussalla oli vastaavat järjestelyt myös Espanjassa sekä Italiassa ennen tiimien kokonaan lomauttamista. OnePlus on kommentoinut tuoreimpia lomautuksia Engadget-sivustolle, mainitsemalla kyseessä olevan normaalia uudelleenjärjestelyä. Euroopassa tullaan keskittymään avainmarkkinoille. Ennen uudelleenjärjestelyjä OnePlussalla on ollut globaalisti yli 2000 työntekijää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Eurooppa on ollut meille erittäin tärkeä markkina-alue aina perustamisesta lähtien. Teemme Euroopassa strategisia uudelleenjärjestelyjä ja itse asiassa jopa palkkaamme alueella.”, kertoi OnePlussan tiedottaja.

Lähteiden mukaan uudelleenjärjestelyt eivät tulisi vaikuttamaan nykyisiin tiimeihin Suomessa, Alankomaissa tai Belgiassa, joissa OnePlus näkee eniten potentiaalia. Lisäksi useita työntekijöitä on pyydetty muuttamaan Helsinkiin, jonka odotetaan korvaavan Lontoon OnePlussan uutena Euroopan pääkonttorina.

Lähde: Engadget.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus