OnePlusYleinen

OnePlussalta tulossa mekaaninen näppäimistö – julkisti OnePlus Featuring -alustan yhteistyön syventämiseksi käyttäjien kanssa

Keychronin näppäimistö.

Suomalaisille erityisesti älypuhelimista tutuksi tullut OnePlus perustettiin 9 vuotta sitten vuonna 2013. Tämän juhlistamista silmällä pitäen OnePlus on lanseerannut “OnePlus Featuring” -alustan, joka tarjoaa uuden tavan syventää yhteistyötä OnePlus-yhteisön ja -käyttäjien kanssa.

OnePlus Featuring vie brändin mukaan yhdessä luomisen seuraavalle tasolle ja samalla vahvistaa yhteisön tärkeää osaa OnePlussan kulttuurissa. OnePlus Featuring -alustalla tullaan näkemään myös OnePlus-yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa, jotka jakavat OnePlussan kanssa saman vision. Alustalla kehitettyä lopputuotetta tullaan myymään ympäri maailmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiemmin tänä vuonna OnePlus järjesti useita äänestyskierroksia käyttäjiensä kesken päättääkseen, minkä tuotteen se valmistaa seuraavaksi. Tulokset laskettuaan OnePlus alkoi työstää itselleen täysin uutta tuotetta, mekaanista näppäimistöä. OnePlus on nyt vahvistanut näppäimistön olevan tulossa ja se tullaan toteuttamaan näppäimistövalmistaja Keychronin kanssa. OnePlussan näppäimistöstä on tulossa lisää tietoa ensi vuoden alussa, ja siitä voi tilata ilmoituksia OnePlus Featuring -alustalla.

Tietokoneille suunnattu näppäimistö kuulostaa erikoiselta ottaen huomioon OnePlussan tuotevalikoiman Euroopassa. Intiassa OnePlus tulee kuitenkin julkaisemaan joulukuun aikana ensimmäiset tietokonenäyttönsä, joten ainakin Intiassa myös näppäimistö on looginen jatke tuotevalikoiman laajentamiseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samassa yhteydessä OnePlus on myös kertonut vahvoista kasvulukemistaan ympäri maailmaa. OnePlussan älypuhelimien toimitukset kasvoivat 43,8 prosentilla Aasian ja Tyynenmeren alueella ja 104,6 prosentilla Intiassa vuoden 2022 kolmen ensimmäisen neljänneksen aikana.

”2022 on merkityksellinen vuosi OnePlusille. Ilman maailmanlaajuisten käyttäjiemme tukea monet hienoista saavutuksistamme eivät olisi olleet mahdollisia”, Kinder Liu (President, OnePlus) sanoo. ”Elämme ”Never Settle” -mottomme mukaan olemme sitoutuneet tarjoamaan käyttäjillemme parhaita tuotteita ja kokemuksia. Yhteisöltämme saatu arvokas palaute sekä ideat motivoivat meitä kehittymään ja jatkamaan itsemme haastamista.”

Lähde: OnePlussan sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus