Black FridayOnePlusYleinen

OnePlussan Black Friday -kampanja kiihtyy – pääpalkinnon voittajalle ilmaiset puhelimet loppuelämäksi

OnePlus on aloittanut Black Friday -kampanjoinnin jo hyvissä ajoin, mutta tänään brändi on julkistanut Black Friday -kampanjansa pääpalkinnon. Kyseessä on Operation Black Box -aarteenmetsästyskampanjan pääpalkinto, joka on osa OnePlussan Black Friday -kampanjaansa.

Euroopassa toteutetun kampanjan kolmen ensimmäisen viikon ajan osallistujat ovat voineet voittaa erilaisia OnePlus-tuotepalkintoja. Pääpalkinto on kuitenkin aivan toista luokkaa: ”Golden Box” eli kultainen laatikko on viimeisen kampanjaviikon palkinto, ja se sisältää OnePlus-lippulaivapuhelimet onnekkaan voittajan koko loppuelämäksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Golden Boxin voittanut onnekas käyttäjä saa siis ensin viimeisimmän lippulaivapuhelimen, OnePlus 10 Pro 5G:n ja vuodesta 2023 eteenpäin hän saa aina seuraavan lippulaivapuhelimen OnePlus.comin kautta kerran vuodessa koko elämänsä ajan.

OnePlussan aarteenmetsästyskampanja on ollut käynnissä koko marraskuun ajan. Operation Black Box haastaa käyttäjät etsimään kartalta piilotettuja paikkoja, jotka OnePlus-yhteisön jäsenet ovat valinneet eri puolilta Eurooppaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Paikkojen koordinaatit tulee selvittää hyödyntämällä vihjeitä, jotka löytyvät OnePlus.comista. Käyttäjien ei siis tarvitse matkustaa fyysisesti tiettyihin paikkoihin, vaan heidän tulee etsiä paikat Google Maps -sovelluksesta.

OnePlussan Black Friday -alennukset löytyvät OnePlussan verkkokaupasta. Brändi tarjoaa parhaimmillaan 200 euron alennuksia tuotteistaan.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday