AndroidOnePlusYleinen

OnePlussan ensimmäinen 5G-puhelin saattaa maksaa 100 euroa enemmän kuin OnePlus 6T

OnePlus on kertonut kehittävänsä kovaa tahtia 5G-yhteyksillä varusteltua älypuhelinta ja lisäksi tiedetään, että alkuvuodesta markkinoille odotettava OnePlus 7 ei tule saamaan 5G-tukea, vaan kyseessä on täysin erillinen tuotteensa. 5G-puhelimen odotetaan kuitenkin tulevan alkuvuodesta 2019. Tällä kertaa huhut koskevat puhelimen hinnoittelua, jonka odotetaan olevan selvästi aikaisempaa korkeampi.

Tietojen mukaan 5G-yhteyksillä varusteltu OnePlus-puhelin tulisi maksamaan 649 euroa, joka tarkoittaisi sitä, että laite maksaisi 100 euroa enemmän kuin tuorein OnePlus 6T. Korotus hinnassa on suuri, mutta se oli kuitenkin odotettavissa täysin uuden tekniikan takia. OnePlus käyttää puhelimessa todennäköisesti jälleen Qualcommin tarjoamia komponentteja, kuten Snapdragon 8150 -järjestelmäpiiriä ja Snapdragon X50 5G NR -modeemia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myöskin alkuvuodesta julkaistavaksi odotettava OnePlus 7 tulee todennäköisesti saamaan pienen korotuksen hintaan, vaikka kyseessä onkin ”vain” 4G-yhteyksillä varusteltu älypuhelin. OnePlus 6 maksoi edullisimmillaan 519 euroa ja OnePlus 6T maksoi 549 euroa.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android