AndroidHonorYleinen

Huomenna julkaistava Honor 10 Lite uusissa kuvissa – tätä on luvassa

Honor 10 Liten etuosa.

Honor tulee esittelemään uuden Honor 10 Lite -älypuhelimen kotimarkkinoillaan Kiinassa huomenna 21. marraskuuta. Jo ennen julkaisua Honor on päättänyt julkaista tarkkoja markkinointikuvia puhelimesta, joissa pääosana on ollut laitteen takaosa. Tänään Honor on julkaissut myös kuvan, jossa on esillä Honor 10 Liten etuosa.

Honor 10 Liten takaosa on muutamassa versiossa liukuvärjättyä lasia ja takaosassa on myös nähtävissä sormenjälkilukija sekä kaksoiskamera. Honorin julkaisemassa uudessa kuvassa puhelin nähdään etupuolelta, josta käy ilmi laitteessa olevan vesipisaran muotoinen näyttölovi sekä hieman paksumpi ”leuka” laitteen alareunassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen tekniset tiedot tiedetään pääosin Tenaan toimesta. Honor 10 Litessä on 6,21 tuuman kosketusnäyttö, jossa on 1080 x 2340 pikselin tarkkuus. Akku on kooltaan 3320 milliampeerituntia ja järjestelmäpiiri toimii 2,2 GHz:n taajuudella. RAM-muistia kerrotaan olevan ainakin 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 tai 128 gigatavua. Kameroita Honor 10 Liteen odotetaan yhteensä kolmea, joista 13 + 2 megapikselin kaksoiskamera löytyy takaosasta ja etukameran tarkkuus on 24 megapikseliä. Käyttöjärjestelmänä laitteessa pitäisi toimia vakiona Android 9.0 Pie.

Honor 10 Lite tullaan julkaisemaan siis huomenna 21. marraskuuta Kiinassa, jolloin laitteen tarkat yksityiskohdat paljastuvat. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin Honor on ajatellut tuovansa puhelimen myyntiin Euroopassa.

Lähde: Honor, Tenaa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android