OnePlusYleinen

OnePlussan ensimmäinen mekaaninen näppäimistö julki – tässä on OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro

OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro

OnePlus on julkistanut tänään odotetusti brändin ensimmäisen mekaanisen näppäimistön. Kyseessä ei ole OnePlussan valmistama laite, vaan se on kehitetty osana OnePlus Featuring -alustaa. OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro -näppäimistö on tulossa saataville myöhemmin kevään aikana.

OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro edustaa brändille tyypillistä premium-tyyliä. Esc-näppäin on OnePlussan tunnusomaisen punaisen värinen ja näppäimistössä on myös kiertonuppi, jonka toimintoja käyttäjät voivat itse räätälöidä mieltymyksiensä mukaan. Näppäimistö on valmistettu alumiinirungosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro

OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro erottuu Marble-mallow-näppäimistensä ansiosta. Termoplastinen materiaali tuottaa joustavan tuntuman jokaisella painalluksella ja se tarjoaa valmistajan mukaan optimaalisen mukavuuden ja toimivuuden.

Keyboard 81 Pro on täysin uudenlainen tuote OnePlussalta, ja sitä on kehitetty yhteistyössä OnePlus-yhteisön kanssa. Yksi OnePlus-yhteisön kanssa luoduista ominaisuuksista on sen näppäimistön mekaaniset kytkimet. OnePlus hyödyntää Keychronin tunnettua teknologiaa valmistaakseen monipuolisen näppäimistön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Featuring Keyboard 81 Pro

Erityiset mekaaniset kytkimet on suunniteltu vastaamaan useisiin tarpeisiin. Tactile-kytkin sekä lineaarikytkin on optimoitu tarjoamaan mukavan ja reagoivan kokemuksen. Näppäimistö on varustettu erityisellä kaksoistiivisteellä, joka vaimentaa näppäimistön ääntä tehden siitä miellyttävän sekä työ- että pelikäyttöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on työskennellyt näppäimistöbrändin Keychronin kanssa luodakseen näppäimistöasettelun ja yhteyden, joka on synkronoitavissa eri käyttöjärjestelmien kanssa. Käyttäjät voivat hyödyntää muokattavissa olevia ominaisuuksia, kuten avoimen lähdekoodin laiteohjelmistoa (esim. QMK ja VIA). Näppäinten toimintoja voi muokata ja niissä on useita RGB-valotehosteita.

OnePlussan mukaan näppäimistön saatavuus- ja hintatiedot tullaan kertomaan myöhemmin.

Lähde: OnePlussan materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus