NothingYleinen

OnePlussan ex-johtaja Carl Pei nimitti Dysonin entisen suunnittelujohtajan Nothingin listoille – yrityksellä kehitteillä neljä uutta tuotetta

Nothingin uusi suunnittelujohtaja Adam Bates.

OnePlussan kasvoina tunnettu Carl Pei lähti perustamansa älypuhelinbrändin palkkalistoilta lähes pari vuotta sitten, ja syynä on nähtävästi ollut OnePlussan lähentyminen Oppon kanssa. Pei perusti pian uuden Nothing-yrityksen, joka julkaisi ensimmäiset täyslangattomat kuulokkeet viime vuonna. Tänään Nothing on ilmoittanut merkittävästä nimityksestä.

Nothing on nimittänyt Adam Batesin yrityksen suunnittelujohtajaksi. Bates on toiminut muun muassa Dysonin suunnittelujohtajana yli 14 vuotta syyskuuhun 2018 asti asti, ja toiminut sen jälkeen erilaisissa suunnitteluprojekteissa. Hänen tiiminsä Dysonilla on kehittänyt joitakin ikonisimpia tuotteita, joita ovat muun muassa Dyson Supersonic ja Airwrap. Nothingilla Adam Bates keskittyy yrityksen ensimmäisen suunnittelukeskuksen avaamiseen Lontooseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Odotan innolla työskentelyä Nothing-tiimin ja perustajakumppaneiden Teenage Engineeringin kanssa, joita olen pitkään ihaillut, saavuttaakseen sen vision tuoda ihmiset ja teknologia lähemmäksi toisiaan”, sanoi Adam Bates, Nothingin suunnittelujohtaja. ”Missioni varhaisessa vaiheessa on rakentaa tiimi ja kehittää suunnittelukulttuuria, jotta voimme luoda ikonisia tuotteita, jotka muuttavat kuluttajateknologian maisemaa.”

Nothing on kertonut samalla, että yhtiön ensimmäistä tuotetta, Nothing Ear (1) -kuulokkeita on toimitettu tähän mennessä yli 400 000 kappaletta. Nothing tavoitteena on kehittää ikonisten ja saumattomasti toisiinsa liittyvien tuotteiden ekosysteemi. Tällä hetkellä yrityksellä on kehitteillä neljä uutta tuotetta.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing