HonorYleinen

Qualcomm vahvisti: Honor julkistaa globaalisti Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvan laitteen helmikuussa

Honor kertoi eilen järjestävänsä 28. helmikuuta globaalin lanseeraustilaisuuden, jossa tullaan näkemään vihjauksien perusteella uusia Magic-sarjan laitteita. Vielä julkaisupäivän vahvistuksen yhteydessä Honor ei paljastanut mitään tarkkoja yksityiskohtia julkaistavista laitteista. Nyt kuitenkin ensimmäisistä tiedoista on saatu vahvistuksia muun muassa Qualcommin toimesta.

Qualcomm on kertonut kiinalaisessa Weibo-palvelussa, että Honorin helmikuun globaalissa lanseeraustilaisuudessa nähdään lippulaivaluokan laite, joka saa tehonsa uusimmasta Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiristä. Qualcommin mukaan yhdessä Honorin kanssa pystytään vapauttamaan loputtomat mahdollisuudet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vihjaus Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiristä voisi mahdollisesti kertoa taittuvanäyttöisen Honor Magic V -puhelimen globaalin lanseerauksen tapahtuvan tilaisuudessa. Honor Magic V julkaistiin tammikuun alussa Kiinassa, mutta globaalista julkaisusta Honor ei ole kertonut. Tilaisuudessa saatetaan nähdä myös uudet Magic 4 -sarjan huippupuhelimet, joissa olisi Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri.

Helmikuun lopussa tapahtuva julkaisu on Honorille tärkeä askel kohti laajempaa läsnäoloa globaaleilla markkinoilla. Viime vuonna yhtiö julkaisi Honor 50 -puhelimen, mutta todellisia lippulaivapuhelimia ei ole vielä nähty myynnissä Kiinan ulkopuolella.

Lähde: Weibo.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor