OnePlusYleinen

OnePlussan ja Castelbajac’n Callection -mallisto myyntiin lokakuussa myös Helsingissä

OnePlus lanseerasi eilen yhteistyössä ranskalaisen muotisuunnittelija Jean-Charles de Castelbajac’n kanssa toteutetun Callection-malliston. Mallistoon kuuluu rajoitettu erä Castelbajac’n suunnittelemaa OnePlus 5 JCC+ -lippulaivapuhelinmallia ja asusteita. Yhteistyötä juhlitaan Pariisissa 22. syyskuuta järjestettävässä pop up -tapahtumassa. Suomeen rajoitettu erä tulee myyntiin Helsingin keskustaan Elisa Kulma -myymälään.

Jean-Charles de Castelbajac on muodin pioneeri, joka on määritellyt muodin ja taiteen rajoja jo 1980-luvulta, jolloin hän pyysi taitelijoita maalamaan hänen suunnitelemiaan mekkoja. Ainutlaatuinen ”Callection” koostuu kännykkäkotelosta, laukusta, lippiksistä, t-paidoista ja OnePlus 5:n erikoismallista. Mallisto heijastaa Castelbajac’n tavaramerkiksi muodostunutta kromaattista tyyliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Haluamme kokeilla uusia asioita Never Settle -henkisten yhteistyökumppaneidemme kanssa”, kertoo OnePlussan perustajajäsen Carl Pei. ”Jean-Charles Castelbajac’n kaltaisten ikonien kanssa työskentely on upeaa. Hänen ideansa ovat olleet käänteentekeviä muotimaailmassa.” 

Castelbajac tunnetaan nimityksestä ’King of Unconventional’, joka kuvaa hänen muotoilun rajoja rikkovaa tyyliä. Samaan tapaan OnePlussan on totuttu haastamaan älypuhelinmaailman sääntöjä. Ainutlaatuinen ja moderni tuotevalikoima on syntynyt kahden samansuuntaisesti ajattelevan ”häirikön” yhteistyön tuloksena. Yhteistyön myötä OnePlus haluaa osoittaa missionsa parhaan teknologian kehittämisessä ja tarjota erinomaisen käyttäjäkokemuksen.

”Haluan aina suunnata katseeni tulevaisuuteen”, Castelbajac sanoo. ”Maailma muuttuu luovuudella ja silloin, kun saamme tehdä töitä aikaansa edellä olevien ihmisten kanssa.”

Suomalaisfanit saavat jälleen erityiskohtelua, sillä tuotteet tulevat myyntiin myös Helsingin keskustassa sijaitsevaan Elisa Kulma -myymälään 2.10. alkaen. Ennakkomyynti aloitetaan Pariisissa järjestettävässä pop up -tapahtumassa 22. syykuuta, kun OnePlus tekee jälleen yhteistyötä ikonisen pariisilaisiike coletten kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Castelbajac-henkinen kaksoiskameralla varustettu OnePlus 5 (8GB RAM, 128GB) on saatavilla Euroopassa 2. lokakuuta alkaen OnePlussan verkkokaupassa osoitteessa oneplus.net 559 euron hintaan. Myös asusteet ovat saatavilla verkkokaupasta Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Kiinassa ja Intiassa 2. lokakuuta alkaen.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus