RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi julkaisee uuden Realme GT Neo 3 -puhelimen 22. maaliskuuta – varusteltu 150 watin pikalatauksella

Realme GT Neo 3

Oppon tytärbrändi ja OnePlussan sisarbrändi Realme on tänään vahvistanut julkaisevansa ensi viikolla pitkään odotetun uutuuspuhelimen. Kyseessä on monesti otsikoissa ollut Realme GT Neo 3, josta brändi on itse jo kertonut muutamia yksityiskohtia ennen varsinaista julkaisua.

Uutuuspuhelin esitellään virallisesti 22. maaliskuuta Kiinassa, eikä sitä heti nähdä globaalisti tarjolla. Realme GT Neo 3:n on kuitenkin vahvistettu tulevan saataville myös Kiinan ulkopuolella, mutta sitä jouduttaneen odottelemaan viikkoja tai kuukausia pidempään. Mielenkiintoisen puhelimesta tekee se, että kyseessä saattaa olla pitkälti samanlainen puhelinta, jota myös OnePlussalta odotetaan lähikuukausina.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT Neo 3 on ulkoisesti varsin geneerinen, sillä puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue. Kameroita on kolme, joiden välissä on myös LED-salamavalo. Kuva vahvistavat puhelimessa olevan 50 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakaimella. Puhelimesta julkaistujen kuvien perusteella Realme tulee tarjoamaan puhelinta ainakin sinisessä väriversiossa, jossa on valkoiset ”vauhtiraidat”.

Yksi Realme GT Neo 3 -puhelimen mainostetuista kohokohdista on tuki 150 watin tehoiselle pikalataukselle. Realme saattaa esitellä jopa kaksi versiota, joista toisessa olisi 4500 milliampeeritunnin akku ja 150 watin lataus. Latauksen avulla akun pitäisi latautua 50 prosenttiin vain 5 minuutissa ja tyhjästä täyteen vain 15 minuutissa. Puhelimesta on odotettu myös 80 watin tehoisella latauksella varusteltua versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Realme GT Neo 3 tarjoisi 6,7 tuuman kokoisen AMOLED-näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja etukameraa varten tehty reikä. Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämän 5 nanometrin Dimensity 8100 -järjestelmäpiirin, joka tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn. Takaosan 50 megapikselin kameran rinnalle on tulossa 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosassa on 16 megapikselin kamera.

Realme GT Neo 3 saattaa antaa siis esimakua siitä, miltä tuleva OnePlussan puhelin tulee näyttämään. Ainakin huhuttuun OnePlus Nord 2T -puhelimeen on tulossa vastaavia teknisiä ominaisuuksia.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme