RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi julkaisi uuden Realme GT Neo 2 -puhelimen – huippuominaisuuksia alle 400 eurolla

OnePlussan sisarbrändi Realme on tänään julkaissut kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Reame GT Neo 2 -älypuhelimen. Kyseessä on Realmen vastine OnePlussan jo aikaisemmin julkaisemalle Nord 2 -puhelimelle, joten uutuuspuhelin on keskihintaluokkaan suunnattu huippuominaisuuksilla varusteltu puhelin.

Realme GT Neo 2 tarjoilee varsin tutun muotoilun, sillä etuosassa on tasainen näyttöpaneeli ja takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue. Puhelimesta on olemassa kolme väriversiota, jotka ovat harmaa, sininen sekä vihreä.

Uutuuspuhelin on varusteltuna kookkaalla 6,62 tuuman E4 AMOLED -näyttöpaneelilla, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on kerrottu olevan 600 hertsin kosketusherkkyys, 1300 nitin maksimikirkkaus sekä näyttöä suojaa Gorilla Glass 5 -lasipinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin valmistama Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä. Puhelimessa on 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Realme on varustellut Realme GT Neo 2 -puhelimen lisäksi muistikorttipaikalla, jonka avulla tallennustilaa voidaan laajentaa entisestään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT Neo 2 -puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa on kerrottu olevan 16 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata tehokkaalla 65 watin pikalatauksella. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat näytönalainen sormenjälkilukija, Android 11 -käyttöjärjestelmä, Bluetooth 5.1 sekä Wi-Fi 6.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa uusi Realme GT Neo 2 on tulossa saataville edullisimmillaan 8 + 128 gigatavun versiona 2499 juanin hintaan, joka tarkoittaa noin 320 euroa. Lisäksi puhelimesta 8 + 256 gigatavun versio 2699 juanin hinnalla ja 12 + 256 gigatavun versio 2999 juanin hinnalla. Suoraan muunnettuna hinnat ovat 356 euroa ja 395 euroa. Realmen odotetaan julkaisevan uutuuspuhelimen myös globaalisti.

Lähde: Realme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme