HuaweiYleinen

Huawei aloitti uusien 149 euron hintaisien FreeBuds 4 -kuulokkeiden myynnin Suomessa

Huawei FreeBuds 4

Huawei on ilmoittanut tänään virallisesti aloittaneensa uusien FreeBuds 4 -kuulokkeiden myynnin Suomessa. Kyseessä ovat avonaisella rakenteella varustellut täyslangattomat kuulokkeet, joissa on kerrottu olevan aktiivinen taustamelun vaimennus.

Suomessa Huawei FreeBuds 4 -kuulokkeet ovat nyt myynnissä ja suositushinnan on kerrottu olevan 149 euroa. Suomessa tarjolle tulee ainoastaan kuulokkeiden edullisempi versio, jossa ei ole tukea langattomalle lataukselle. Värivaihtoehdot ovat hopea Silver Frost ja valkoinen Ceramic White.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänenlaatu kuulokkeissa on suuren 14,3 mm dynaamisen elementin varassa, jonka kerrotaan takaavan loistavan äänenlaadun. FreeBuds 4 -kuulokkeet eivät tarjoa tulpallista rakennetta, vaan Huawei luottaa avonaiseen toteutukseen. Melunvaimennus on yksi kuulokkeiden avainominaisuuksista. Huawein mukaan kyseessä olisi toistaiseksi kehittynein taustamelun vaimennus. Kuulokkeissa on kerrottu olevan kaksi mikrofonia sekä aikaisempaa matalampi viime.

FreeBuds 4 -kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteystuki. Kuulokkeet voidaan yhdistää samanaikaisesti kahteen laitteeseen, joka helpottaa saumatonta käyttöä. Akunkesto on kuulokkeissa 4 tuntia sekä latauskotelon kanssa 22 tuntia. FreeBuds 4 -kuulokkeet pitävät sisällään 30 milliampeeritunnin akun, kun taasen latauskotelossa on suurempi 410 milliampeeritunnin akku. Kuulokkeiden lataus tapahtuu kotelossa tyhjästä täyteen noin 60 minuutissa.

FreeBuds 4 -kuulokkeiden painoksi on ilmoitettu vain 4,1 grammaa ja latauskotelolla on painoa vain 38 grammaa. Uutuuskuulokkeet voidaan yhdistää Huawein kattavaan AI Life -sovellukseen, josta FreeBuds 4 -laitteita voidaan hallita. Kuulokkeet tukevat lisäksi napautusohjausta kosketuspaneelin avulla, joka löytyy kuulokkeiden kyljestä. Erilaisilla napautuksella ja eleillä voidaan pysäyttää musiikki, jatkaa kuuntelua, vastata puheluihin tai vaihtaa kappaleita.

Lähde: Huawein tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei