SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsungin tuleva Galaxy A14 4G -puhelin – karsitumpi kuin 5G-versio

Samsung Galaxy A14 4G / Kuva: Winfuture.de

Samsung on julkistanut jo Galaxy A14 5G -älypuhelimen Yhdysvalloissa, mutta myös Euroopan markkinoilla sen on kerrottu tulevan saataville kevään aikana. Samsung on julkistamassa puhelimesta myös 4G-version, josta on nyt vuodettu kuvia sekä tietoja saksalaisen Winfuture.de-sivuston toimesta.

Galaxy A14 4G on karsittu versio 5G-versiosta, vaikka ulkoisesti puhelimissa on paljon samaa. Puhelimesta esitellään kolme väriversiota, jotka ovat vihreä, musta sekä hopea. Puhelimen julkaisun kerrotaan tapahtuvan Itä-Euroopassa maaliskuun lopulla ja hinta olisi noin 200 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung tulee tarjoamaan puhelimessa MediaTekin kehittämän Helio G80 -järjestelmäpiirin, joka tarjoaa kahdeksan 2,0 GHz:n kellotaajuudella hyrräävää ydintä sekä 4G-modeemin. Galaxy A14 4G tulee tarjoamaan ainakin 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on lisäksi muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Näyttö tulee olemaan kooltaan 6,6 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus, eli 2408 x 1080 pikseliä sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Etukameraa varten näytön yläosaan on tehty pisaramainen lovi. Etukameran tarkkuuden on kerrottu olevan 13 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan kolmoiskamera koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Galaxy A14 4G -puhelimeen on tulossa 5000 milliampeeritunnin akku sekä 10 watin lataus USB-C-liittimen kautta. Samsung tarjoilee myös stereokaiuttimet, kuulokeliitännän sekä Wi-fi, Bluetooth 5.2 ja NFC-tuet.

Käyttöjärjestelmänä on oletettavasti Googlen tuorein Android 13, jonka päällä hyrrää Samsungin kehittämä One UI 5 -käyttöliittymä.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung