Yleinen

SuomiMobiili toivottaa rauhallista joulua!

SuomiMobiili toivottaa lukijoilleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista joulua!

Vuosi 2020 alkaa olemaan jo pian paketissa, mutta ennen sitä on aika rauhoittua joulun viettoon. Myös SuomiMobiilissa mobiiliuutisointi rauhoittuu hetkeksi, mutta heti joulun jälkeen palaamme kattavien laitearvostelujen kanssa tarjoamaan lukijoillemme mielenkiintoista luettavaa.

SuomiMobiilissa on käynnissä vuoden loppuun asti Vuoden Puhelin -äänestys, jossa etsitään jälleen vuoden parhaimpia älypuhelimia viidessä eri kategoriassa. Äänestykseen kannattaa käydä tutustumassa tämän linkin takaa, ja lopulliset tulokset tullaan julkaisemaan vuoden 2021 ensimmäisien päivien aikana.

Haluamme kiittää lukijoita sekä yhteistyökumppaneita onnistuneesta vuodesta 2020, ja tehdään vuodesta 2021 yhdessä entistäkin parempi!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  5 Kommenttia

  1. Eipä ketään jäisi kaipaamaan vaikka ette palaisikaan.

   1. Turhake kommentoija mieti sitä on palannut joululomaltaan🤣

  2. RuursrupsuprsrupsrispitpsuprsupratisoejaripsrpisprjarjspprjrkprpkrpkfpKsrskpprjsfpjafpsjfpjfpjsfjparjpsrkpstpskrpksrpksrkpsrkpsfpksrjpsrjparjpa says:

   Fjzfjsfjsfjsrjsöfjsöfjslrsjlgsjlsrjlrjsltdkltsjlsrjrjslrsulfjslfjlsfhskrhskfjslfskhrjsfhskrhskrhskrhskfhsk.

  3. Mieti sitä palstahäirikkö viihdyttää täällä itseään.🤣😂

  4. Tänne myös palstaterroristi mieti sitä on nimelläni tyhmyyttään ennättänyt levittämään.🤣🤣🤣🤣

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Yleinen