OnePlusYleinen

Onko OnePlus Pad 2:n julkistus jo lähellä? Paljastui suorituskykytestistä avainominaisuuden kera

Oneplus Pad

OnePlus esitteli ensimmäisen tablettinsa helmikuussa 2023, eli reilu vuosi sitten. Toistaiseksi seuraajaa tabletille ei ole nähty, mutta sellainen on selvästi tulossa. Nyt tabletti on paljastunut Geekbench-suorituskykytestistä, joka viittaa lähenevään julkistukseen.

Tulevan OnePlus Pad 2 -tabletin mallinumero on ”OPD2404”, joka on hieman eri kuin edeltäjän mallinumero ”OPD2203”. Geekbech paljastaa tabletista vähintään yhden mielenkiintoisen yksityiskohdan ja se koskee suorituskykyä. Järjestelmäpiirinä on nimittäin Snapdragon 8 Gen 3, eli uusin huippupiiri Qualcommilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä tulee olemaan yksi tämän hetken tehokkaimmista Android-tableteista, ja suorituskyky tulee kasvamaan selvästi verrattuna edeltäjään. OnePlus käytti alkuperäisessä tabletissa MediaTek Dimensity 9000 -piiriä. OnePlus Pad 2 tulee listauksen mukaan saamaan myös 8 gigatavun verran RAM-muistia sekä Android 14 -käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Pad 2:n odotetaan olevan uudelleen brändätty versio Oppo Pad 3 -tabletista. Kyseisestä laitteesta on vuotanut enemmän yksityiskohtia. Niiden perusteella OnePlus Pad 2 voisi saada 12,1 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelin 144 hertsin virkistystaajuudella, 900 nitin kirkkaudella sekä 3K-tarkkuudella. Mukana olisi 13 megapikselin kamera takana ja 8 megapikselin kamera edessä.

Aikaisemmin on huhuttu, että OnePlus Pad 2 julkaistaisiin tämän vuoden toisella neljänneksellä, eli ennen kesäkuuta. On kuitenkin mahdollista, että julkistus on viivästynyt, mutta laitetta kuitenkin odotetaan julkaistavaksi tämän vuoden aikana.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus