OPPOYleinen

Oppo julkaisi Watch 3 ja Watch 3 Pro -älykellot Kiinassa

Oppo Watch 3 -sarjan älykelloja

Kiinalainen Oppo on julkaissut Kiinassa kaksi uutta älykelloa. Älykellot tunnetaan nimillä Oppo Watch 3 ja Oppo Watch 3 Pro. Oppon julkaisemat kellot ovat ensimmäisiä myyntiin saapuvia älykelloja, joissa on sisällä Qualcommin uusi Snapdragon W5 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Qualcomm julkaisi uudet puettaviin laitteisiin suunnatut järjestelmäpiirit heinäkuussa.

Oppo Watch 3 -älykellon tekniset tiedot

Oppo Watch 3

Edullisempi Oppo Watch 3 -älykello on varustettu 1.75 tuuman kokoisella näytöllä, jonka tarkkuus on 372 x 430 pikseliä. Paneelissa käytetään AMOLED-tekniikkaa ja näyttöä suojaa 3D-lasi. Kellon sisällä on 400 milliampeeritunnin akku, jonka saa ladattua täyteen 60 minuutissa. Kellossa on yhden gigatavun verran RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon yhteyksistä huolehtii Bluetooth 5.0 -yhteys ja kellossa on eSIM-tuki. Oppo Watch 3 -älykellossa on NFC-tuki, GPS ja 5ATM-sertifioitu vedenkestävyys, eli kello kestää 10 minuuttia 50 metrin syvyydessä. Qualcommin Snapdragonin rinnalla kellossa on Oppon oma Apollo 4 Plus -apupiiri, jota käytetään Snapdragonin sijasta silloin, kun laskentatehoa ei juurikaan tarvita. Tällä pyritään säästämään kellon akkua entisestään.

Oppo ilmoittaa kellon painoksi 31,9 grammaa ilman ranneketta. Kello tulee saataville kahdessa värissä, jotka ovat tumman värinen ”Platinium Black” ja kultaisen värinen ”Feather Gold”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo lupaa kellon akunkestoksi noin 4 päivää silloin, kun kellossa on kaikki ominaisuudet käytössä. LTE-yhteyden kanssa akunkesto putoaa kuitenkin hiukan, ollen tällöin noin 3 päivää. Kelloon on aktivoitavissa toimintoja karsiva virransäästötila, jolloin akku kestää noin 10 päivää.

Oppo Watch 3 Pro -älykellon tekniset tiedot

Oppo Watch 3 on varustettu hieman kaarevalla muotoilulla.

Oppo Watch 3 Pro -älykello sisältää suuremman 1,91 tuuman kokoisen näytön, jonka tarkkuus on 378 x 496 pikseliä. Oppo Watch 3 Pro -älykellon näyttöpaneeli on toteutettu AMOLED-tekniikalla ja kellossa on myös käytössä LTPO-tekniikka. LTPO-tekniikka mahdollistaa näytön virkistystaajuuden muutokset näytöllä tapahtuvan toiminnan mukaan, jonka ansiosta virrankulutus pienenee.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Watch 3 Pro -älykellossa on 550 milliampeeritunnin akku, jonka ansiosta kellon toiminta-aika on Oppon mukaan viisi päivää, kun kaikki asetukset ovat päällä. LTE-yhteydellä akunkesto putoaa neljään päivään. Kellon ominaisuuksia karsivassa virransäästötilassa kellon akun kerrotaan kestävän 15 päivää. Kellon akun saa täyteen 65 minuutissa.

Oppo Watch 3 Pro -älykello painaa 37,6 grammaa ilman ranneketta. Kello tulee saataville kahdessa värissä, jotka ovat tumman värinen “Platinium Black” ja aavikon ruskea, eli ”Desert Brown”

Molemmat kellot saavat 100 eri harjoittelumuotoa ja 150 kellotaulua. Yhteisinä ominaisuuksina kelloissa on optinen sykemittari, veren happitason seuranta, EKG-sensori, ympäristönvaloisuutta mittaava sensori näytön kirkkauden automaattiseen säätämiseen sekä ilmanpainemittari.

Oppo Watch 3 maksaa kiinassa 1499 juania, eli noin 215 euroa. Oppo Watch 3 Pro maksaa 1899 juania, eli noin 275 euroa. Kellot tulevat ennakkomyyntiin välittömästi ja saataville kellot saapuvat 19. elokuuta Kiinan markkinoilla.

Kansainvälisestä julkistuksesta ei tällä hetkellä ole tietoa. Kiinassa kellot toimitetaan yhtiön omalla Kiinan markkinoille suunnatulla käyttöjärjestelmällä. Muualle maailmaan kellot voisivat saapuessaan tulla saataville Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmällä.

Lähde: Gsmarena

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO