OPPOYleinen

Oppo julkistaa ensi viikolla haastajan Samsungille – Find N2 Flip esitellään globaalisti 15. helmikuuta

Taittuvanäyttöisten puhelimien markkina on ollut pitkälti Samsungin yksinoikeus, mutta muutos siihen on tulossa tämän vuoden aikana. Kiinassa monet valmistajat ovat tarjonneet taittuvia puhelimia, mutta Euroopassa on nähty Samsungin lisäksi Motorolan puhelimia. Nyt myös Oppo on liittymässä joukkoon.

Oppo on ilmoittanut järjestävänsä ensi viikolla 15. helmikuuta globaalin lanseeraustilaisuuden Lontoossa, jossa esitellään Oppo Find N2 Flip -älypuhelin. Kyseessä on simpukkapuhelin, joka haastaa Samsungin suosituksi nousseet Galaxy Z Flip -puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Globaaleilla markkinoilla tullaan tarjoamaan ainoastaan Oppo Find N2 Flip -puhelinta, mutta ei kuitenkaan Oppo Find N2 -puhelinta. Molemmat puhelimet nähtiin jo viime vuoden lopulla Kiinan markkinoilla. Oppon puhelimia nähtiin viime vuoden lopulla myynnissä Suomessa, mutta toistaiseksi ei ole tietoa, nähdäänkö Find N2 Flip myynnissä virallisesti.

Oppo Find N2 Flip -puhelimen ulkopuolella on kookas 3,62 tuuman OLED-näyttöpaneeli, jossa on 720 x 382 pikselin tarkkuus ja 60 hertsin virkistystaajuus. Ulkonäyttö antaa paljon käyttötapoja, sillä sen avulla voi ottaa paremmin selfieitä, näyttää QR-koodeja, vaihtaa joitakin pika-asetuksia sekä katsoa esimerkiksi säätä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Find N2 Flip

Sisäpuolelta löytyy 6,8 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Oppo hyödyntää LTPO-tekniikkaa, joten virkistystaajuus laskee jopa 1 hertsiin. Näytössä on myös HDR10+ -tuki sekä 1600 nitin maksimikirkkaus.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 9000+ -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8, 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, joista pääkamerana toimii 50 megapikselin Sony IMX890 -sensori. Toinen kameroista on 8 megapikselin Sony IMX355 -sensoriin perustuva 112 asteen ultralaajakulmakamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Kiinassa Oppo Find N2 Flip -puhelinta myydään edullisimmillaan 5999 juanin hintaan, joka vastaa reilua 800 euroa. Toistaiseksi hinnasta globaaleilla markkinoilla ei ole tietoa.

Lähde: YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO