OPPOYleinen

Oppo kopioi OnePlus Pad Gon – Tässä on Oppo Pad Air 2

Oppo Pad Air 2

OnePlus julkisti lokakuussa uuden OnePlus Pad Go -tabletin valituilla markkinoilla. Nyt OnePlussan emobrändi Oppo on esitellyt täysin saman tabletin kotimarkkinoillaan Kiinassa Oppo Pad Air 2 -nimellä. Kyseessä on edullinen tablettilaite.

Oppo Pad Air 2 -tabletissa on 11,4 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 1720 x 2408 pikselin tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus sekä 7:5-kuvasuhde.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Oppo Pad Air 2 on saanut tuen myös muistikortille.

Tabletin äänentoistosta vastaa neljä kaiutinta, jotka tarjoavat stereokokemuksen sekä Dolby Atmos -tuen. Tabletissa on myös 8 megapikselin tasoinen etukamera. Takaosassa on myös 8 megapikselin kamera. Akku on kooltaan 8000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 33 watin tehoisella SuperVOOC-pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 13, jonka päällä hyrrää ColorOS 13.2 -käyttöliittymä. Oppo on tehnyt optimointeja laitteiden väliseen toimintaan ja käyttöliittymä on nyt paremmin optimoitu suurelle näytölle.

Tabletti esiteltiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa sekä hopea. Tabletin edullisin 6 + 128 gigatavun version maksaa 1299 juania, joka vastaa noin 168 euroa.

Lähde: Oppo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO