OPPOYleinen

Oppo luopumassa latureista ensi vuonna – miten käy OnePlussan?

Viime vuosina monet älypiuhelinvalmistajat ovat Applen aloittaman trendin jälkeen luopuneet enenevissä määrin puhelimien mukana toimitettavista latureista. Valmistajat odottavat, että käyttäjiltä löytyy kodeistaan jo tarpeeksi sopivia muuntajia ja käyttäjille toimitetaankin ainoastaan latauskaapelit. Lisäksi valmistajat perustelevat laturien pois jättämisiä ympäristövaikutuksilla.

Nyt kiinalaisen Oppon johtaja on ilmoittanut, että he aikovat ensi vuonna poistaa laturit useista uutuustuotteista. Yhtiön julkaisemassa tiedotteessa ei kuitenkaan kerrota, että mistä malleista laturit lähtisivät ensimmäisenä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tiedotteessa todetaan, tähän asti laturit ovat olleet laatikoissa, jotta käyttäjät saisivat käyttönsä Oppon SuperVOOC-latausteknologian, jonka jälkeen tiedotteessa todetaan, että Oppo on laajentamassa omaa liiketoimintaansa. Muun muassa tästä johtuen laturit otetaan pois tuotteista, mutta käyttäjä voi jatkossa ostaa laturin yhtiön verkkokaupasta samalla, kun he ostavat uutta puhelinta. Käyttäjät siis pääsevät edelleen käsiksi Oppon SuperVOOC -latureihin.

Oppon uudesta suuntauksesta johtuen myös OnePlussan puhelimissa saatetaan luopua ensi vuonna latureita, sillä OnePlus on nykyisin Oppon tytärbrändi. Asiaa ei kuitenkaan ole suoraan vahvistettu.

Lähde: AndroidHeadlines

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO