OPPOYleinen

Oppo Reno 8 -älypuhelimet julkaistaan 23. toukokuuta – vuotokuvat paljastavat OnePlussalta varastetun muotoilun

Oppo Reno 8 -puhelimet julkaistaan 23. toukokuuta.

Oppo valmistelee uusien älypuhelimien julkaisua kotimarkkinoillaan Kiinassa, sillä tänään yhtiö on vahvistanut 23. toukokuuta nähtävän uudet Reno 8 -sarjan älypuhelimet. Julkaisu on vain muutamaa päivää Qualcommin uusien Snapdragon-järjestelmäpiirien julkaisun jälkeen, joka viittaisi Oppon käyttävän uusia järjestelmäpiirejä.

Tuleva Oppo Reno 8 -sarja tulee koostumaan huhujen mukaan jopa kolmesta mallista, jotka ovat Reno 8, Reno 8 Pro sekä Reno 8 SE. Kaikista puhelimista on vuotanut jo etukäteen joitakin yksityiskohtia, mutta samalla on nähty vuotokuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oppo Reno 8 Pro on malliston paras malli, jossa on 6,7 tuuman OLED-näyttöpaneeli. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämän Dimensity 8100 -järjestelmäpiirin, joka takaa lähes huippuluokan suorituskyvyn. Puhelimeen on huhujen mukaan tulossa myös 4500 milliampeeritunnin akku ja 80 watin pikalataus.

Reno 8 on malliston perusmalli, jossa on 6,62 tuuman E4 AMOLED -näyttöpaneeli. Näyttöön on tulossa Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin pian julkaistavan Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiirin. Akku tulee huhujen mukaan olemaan 4500 milliampeeritunnin kokoinen ja sitä ladattaneen 80 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Malliston edullisimman puhelimen on kerrottu olevan Reno 8 SE. Puhelimeen on odotettu 6,43 tuuman OLED-näyttöä Full HD+ -tarkkuudella sekä 90 hertsin virkistystaajuudella. Oppon on huhuttu käyttävän puhelimessa MediaTekin kehittämää Dimensity 1300 -järjestelmäpiiriä. Akku tulee olemaan kooltaan 4500 milliampeerituntia ja sitä ladattaneen 80 watin teholla.

Nettiin on vuotanut viime päivinä myös muutamia kuvia, joissa väitetään olevan esillä Oppo Reno 8 -sarjan puhelimia. Kuvien perusteella muotoilu on takaosaltaan samanlainen kuin OnePlussan uudessa OnePlus Ace -puhelimessa. Kamera-alue on viety aivan puhelimen vasempaan yläkulmaan.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO