OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti uusia yksityiskohtia OnePlus Ace Racing Edition -puhelimesta – julkaisu luvassa huomenna

OnePlus Ace Racing Edition

OnePlus vahvisti viime viikolla, että brändiltä on tulossa uusi OnePlus Ace Racing Edition -älypuhelin. Uutuuslaite julkaistaan Kiinassa huomenna 17. toukokuuta, mutta jo ennen julkaisua OnePlus on päättänyt vahvistaa laitteen tärkeimpiä tietoja. Kyseessä on edullisempi versio aikaisemmin esitellystä OnePlus Ace -puhelimesta.

Jo aikaisemmin OnePlus julkaisi puhelimesta tarkat tuotekuvat, joten mitään ei ole muotoilun osalta jätetty mielikuvituksen varaan. OnePlus Ace Racing Edition tarjoaa muotoilun, joka on tuttu OnePlus 10 Prosta. Takaosassa on suuri kamera-alue, mutta puhelin on valmistettu nähtävästi kokonaan muovista. Puhelimesta on kaksi väriverisota, jotka ovat sininen ja musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt OnePlus on vahvistanut puhelimessa olevan LCD-näyttöpaneeli, jossa on korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Weibo-palvelussa OnePlus-johtaja on paljastanut näytön tukevan kuutta eri virkistystaajuutta ja laitteessa pitäisi olla hyvä akunkesto. Lisäksi puhelimessa on vahvistettu olevan MediaTekin kehittämä Dimensity 8100 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi mainostetuista ominaisuuksista on myös 3,5 millimetrin kuulokeliitin, joka ei ole enää itsestäänselvyys OnePlussan puhelimissa. OnePlus Ace Racing Edition tulee saamaan myös stereokaiuttimet ja NFC-tuen.

Aikaisempien tietojen mukaan pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä ja kaksi muuta kameraa olisivat 8 ja 2 megapikseliä. Etuosaan on tulossa 16 megapikselin selfiekamera. Tenaan sertifiointi paljasti jo aikaisemmin, että puhelimessa on 6,59 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli Full HD+ -tarkkuudella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RAM-muistia on kerrottu olevan Dimensity 8100 -järjestelmäpiirin rinnalla 8 tai 12 gigatavua. Sisäistä tallennustilaa tiedetään olevan 128 tai 256 gigatavua. Akku tulee olemaan kooltaan 4890 milliampeerituntia ja sitä ladattaneen 65 watin tehoisella SuperVOOC-pikalatauksella. Käyttöjärjestelmä on Android 12, jonka päällä toimii Kiinan markkinoilla Oppo ColorOS 12.1 -käyttöliittymä.

OnePlus Ace Racing Edition julkaistaan Kiinassa 17. toukokuuta, eli huomenna. Tarkkoja tietoja ei tarvitse siis odotella kovinkaan pitkään. Toistaiseksi ei ole tietoja siitä tullaanko puhelinta esittelemään globaaleille markkinoille.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus