OPPOYleinen

Oppon tuleva Watch 3 -älykello kuvavuodossa – julkaistaan 10. elokuuta muiden tuotteiden kanssa

OPPO Watch 3.

Kiinalainen Oppo on vahvistanut julkaisevansa Oppo Watch 3 -älykellon 10. elokuuta Kiinassa. Lisäksi kellosta on jo nyt vuodettu ensimmäisiä kuvia kiinalaisessa Weibo-palvelussa.

Nyt tulevasta älykellosta on nähty julkisuudessa ensimmäisiä kuvia. Kuvien perusteella kello on saamassa neliskanttisen muotoilun. Muotoilu on tuttu useista kelloista, mutta erikoisuutena kuvissa näkyy, että kellon rakenne näyttöä myöten hieman kaareva. Oppo Watch 3 -älykellon oikeasta kyljestä löytyy pyöreä niin sanottu kruunupainike, jollainen on tuttu esimerkiksi Apple Watch -älykelloista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa esiintyy kaksi väriä. Toinen kello on mustan värinen ja on varustettu mustalla nahkarannekkella. Toinen kelloista on varustettu hopealla värityksellä, jonka kanssa esiintyy vaaleanruskea nahkaranneke. Kuvissa nähtyjen värien lisäksi kello saattaa saada myös tumman harmaan, hopeisen ja vaaleamman kultaisen värivaihtoehdon.

OPPO Watch 3

Kello tulee huhujen mukaan saamaan 1.91 tuuman kokoisen AMOLED-näytön. Oppo on jo ennestään varmistanut, että kello tulee saamaan Qualcommin uuden, noin 2 viikkoa sitten julkaistun Snapdragon W5 Gen 1 -järjestelmäpiirin. Oppo Watch 3 -älykello saa Oppon oman ColorOS Watch -käyttöjärjestelmän, jonka ansiosta kellon akku kestää täydellä latauksella jopa 15 päivää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch 3 -älykello saanee EKG-mittauksen, NFC:n, e-SIM tuen ja 5ATM-luokituksen, joka tarkoittaa sitä, että kello kestää 50 metrin syvyydessä 10 minuutin ajan.

Kello julkaistanee pääasiassa Aasian markkinoille. Oppo on vahvistanut julkaisun tapahtuvan Kiinassa 10. elokuuta, eli jo ensi viikolla. Oppo tulee julkitamaan myös uuden aktiivisuusrannekkeen sekä kuulokkeita.

Lähde: Playfuldroid

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO