SamsungYleinen

Samsung Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeiden tarkat tekniset tiedot paljastuivat – katso myös uudet tuotekuvat!

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Samsungin syksyn odotetuin julkaisutilaisuus, eli Unpacked-järjestetään jo ensi viikolla. Suurin kiinnostus tilaisuudessa kohdistuu erityisesti taittuvanäyttöisiin Galaxy Z Fold 4- ja Galaxy Z Flip 4 -puhelimiin, mutta tilaisuudessa tullaan näkemään myös muita tuotteita. Yksi odotetuista julkaisuista on huhuissa ja vuodoissa muutaman kerran nähdyt Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeet.

Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeet ovat Samsungin parhaimmat täyslangattomat nappikuulokkeet, joista on nyt saksalaisen Winfuture.de-sivuston toimesta vuodettu tarkat tekniset tiedot sekä tuotekuvat. Kuvat paljastavat Samsungin jatkavan kuulokkeiden kanssa varsin yllätyksetöntä muotoilua, joka on hyvin minimalistinen. Latauskotelo on kuin korurasia ja kuulokkeet ovat kompaktit. Kuvat paljastavat kuulokkeet kolmessa väriversiossa, jotka ovat harmaa Zenith Grey, violetti Bora Purple ja valkoinen Zenith White.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on kerrottu olevan älykäs aktiivinen melunvaimennus, jonka luvataan poistavan jopa kovimmatkin ympäristön melut. Samsung lupaa kuulokkeille studiotasoisen äänen, mutta tarjolla on myös digitaalinen surround-kokemus 360 asteisen äänen avulla. Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeissa on myös ambient-tila, joka aktivoituu automaattisesti heti, kun käyttäjän ääni tunnistetaan.

Samsung on viimeistellyt kuulokkeet IPX7-sertifikaatilla, joten ne on nyt myös suojattu vedeltä. Kuulokkeiden pitäisi kestää siis puoli tuntia yhden metrin syvyydessä vedessä vahingoittumatta. Äänentoisto on 10 metrin kokoisten dynaamisten elementtien varassa ja kuulokkeissa on useita integroituja mikrofoneja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkeston luvataan olevan kahdeksan tuntia yhdellä latauksella, mutta toistaiseksi akunkestoa melunvaimennuksen ollessa päällä ei tiedetä. Käyttöaika voidaan pidentää 29 tuntiin latauskotelon avustuksella. Galaxy Buds 2 Pro tukee Bluetooth 5.3 -yhteyttä ja latauskoteloa voidaan ladata ainakin USB-C-liittimen kautta.

Euroopassa kuulokkeet tulevat myyntiin tietojen mukaan 229 euron suositushintaan. Varsinainen julkistus tapahtuu vasta 10. elokuuta ja niitä odotetaan myyntiin 26. elokuuta.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung