ArvontaSuomiMobiiliYleinen

Osallistu arvontaan ja voita persoonallinen UE ROLL -matkakaiutin!

SuomiMobiili järjestää uuden vuoden kunniaksi yhteistyössä Logitechin omistaman Ultimate Earsin kanssa arvonnan, jossa palkintona on tällä kertaa persoonallinen, menoa ja meininkiä kestävä UE ROLL -matkakaiutin. Arvonta järjestetään SuomiMobiilin Facebook-sivuilla ja siihen osallistuminen on yksinkertaista.

Tykkäämällä SuomiMobiilin Facebook-sivusta ja reagoimalla alla olevaan UE ROLL -matkakaiuttimen arvontajulkaisuun Facebookissa olet suoraan mukana puhelimen arvonnassa. Arvomme myös toisen samanlaisen matkakaiuttimen, jos SuomiMobiilin Facebook-sivu ylittää 5000 tykkääjän rajan kilpailun loppuun mennessä, joten myös kavereille kertominen auttaa upean matkakaiuttimen voittamiseen!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

UE ROLL on persoonallinen ja kestävä matkakaiutin, joka pienestä koostaan huolimatta toistaa ääntä tasapainoisesti, tarkasti ja erottelukykyisesti. Kiekonheiton kiekkoa tai klassista ufoa muodoiltaan muistuttava värikäs matkakaiutin on kevyt ja vaivaton kantaa mukana.

Langattomalla Bluetooth-yhteydellä toimiva ja 360 asteen säteellä ääntä toistava UE ROLL sopii täydellisesti menevään elämäntapaan. Matkakaiuttimen venyvän narukiinnityksen ansiosta se voidaan kiinnittää näppärästi lähes mihin tahansa, kuten vaikkapa reppuun, polkupyörään tai vyöhön. Vesitiiviin (IPX7-sertifioitu) pinnoitteen ja laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta UE ROLL kestää myös kolhimiset ja putoamiset.

Napakan äänentoiston ja kestävän rakenteen lisäksi UE ROLL on ominaisuuksiltaan päivittyvä matkakaiutin. iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille saatavilla oleva mobiilisovellus mahdollistaa muun muassa aamuherätyksen halutun musiikin avulla ja etäkäynnistyksen. Sovelluksen avulla UE ROLL on jopa mahdollista kytkeä yhteen toisen Ultimate Ears -kaiuttimen kanssa, jolloin äänenvoimakkuus riittää suurempaankin tilaan. Lisää uusia ominaisuuksia on luvassa myöhempien sovelluspäivitysten myötä.

Kilpailu päättyy 22.1.2017 ja voittaja arvotaan 23.1.2017, jonka jälkeen voittaja ilmoitetaan Facebook-sivullamme. UE ROLL -matkakaiuttimen arvo on 76 euroa.

Onnea kilpailuun ja hyvää uutta vuotta 2017!

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Arvonta