ArvontaMainos

Osallistu arvontaan ja voita Huawei P20 (arvo 758€)!

Kiinnostaako sinua voittaa Huawei P20 -puhelin sekä Harman Kardon kaiutin?

Jättämällä yhteystietosi, DNA tekee sinulle liittymätarjouksen. Soittoluvan antaneiden kesken arvomme yhden palkintopaketin, joka sisältää Huawei P20 -puhelimen, Harman Kardon Onyx Studio 3 bluetooth -kaiuttimen ja Deezer-musiikkipalvelun 6 kuukaudeksi veloituksetta jonka arvo 758€!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P20 täydentää suosittua P-sarjaa. Huippuluokan Leican kaksoiskamera, lähes reunaton 5,8” FullView -näyttö sekä monipuolinen tekoälyprosessori. Upeat värit, tyylikäs lasinen design takaavat tyylikkään ja viimeistellyn lopputuloksen. Lue SuomiMobiilin arvio Huawei P20 -puhelimesta täältä!

Arvontaan on helppo osallistua DNA:n kilpailusivulla. Kilpailuun pääsee mukaan tämän linkin kautta. Kilpailuun osallistuminen on todella vaivatonta eikä se sido sinua soittoluvan antamisen lisäksi mihinkään.

Älä jätä tilaisuutta käyttämättä vaan kokeile onneasi jo tänään!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommenttien lisääminen on estetty.

    Lisää aiheesta:Arvonta