OnePlusSuomiMobiiliYleinen

Osallistu SuomiMobiilin kesäkuvakisaan ja voita uusi OnePlus 6 Red!

SuomiMobiili järjestää yhteistyössä OnePlussan kanssa kesäkuvakisan, jossa on mahdollisuutena voittaa aivan uusi OnePlus 6 Red -puhelin. Kesäkuvakisa on kaksiosainen ja siihen on helppo osallistua. Sinun ei tarvitse kuin jakaa kesäinen kuva, joka on otettu puhelimella.

#SuomiMobiilinKesäkuvakisa on kaksiosainen ja OnePlus 6 Red -puhelimen voittaja on selvillä 23. heinäkuuta 2018. Ensimmäinen osa kilpailusta järjestetään 7.7.-15.7. 2018, jolloin otetaan vastaan kesäisiä kuvia kilpailua varten. Tämän jälkeen SuomiMobiilin toimittajat sekä valokuvauksen ammattilaiset valitsevat 20kpl kuvia kilpailun toiseen vaiheeseen. Kaikki 20 valittua kuvaa julkaistaan SuomiMobiilin Facebook-sivulla 16. heinäkuuta 2018, joista eniten tykkäyksiä/reagointeja 22. heinäkuuta kello 23.59 mennessä saanut kuva on kesäkuvakisan voittaja. Kilpailun tarkemmat säännöt löytyvät täältä: http://bit.ly/SuomiMobiilinKesäkuvakisa 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näin osallistut kilpailuun:

  1. Siirry SuomiMobiilin Facebook-sivulle (muista myös tykätä sivusta).
  2. Reagoi sivun #SuomiMobiilinKesäkuvakisa -postaukseen ja samalla voit myös jakaa sen kavereillesi
  3. Kommentoi postaukseen kesäinen kuva, joka on otettu puhelimella. Kommentissa pitää kuvan lisäksi mainita millä puhelimella kuva on otettu, jonka lisäksi lyhyt kuvateksti, jossa kerrotaan jotain kuvasta. Esimerkiksi näin: ”Kuvattu OnePlus Onella, kesäinen auringonlasku Kuusamossa. #SuomiMobiilinKesäkuvakisa”.
  4. Nyt olet mukana kilpailussa

Kilpailun palkintona on OnePlus 6 Red.

Kilpailun palkinto on päätähuimaavan tyylikäs OnePlus 6 Red. Puhelin on suunniteltu niin, että se on ulkoisesti ja sisäisestä yhtä toimiva kuin se on tyylikäskin, tarkkoja design-yksityiskohtia unohtamatta. Metallinpunainen sävy yhdistettynä peilimäiseen sormenjälkitunnisteeseen on tyylikäs kontrasti hopeisen kameran kanssa. OnePlus 6 Redin takakansi muodostuu kuudesta lasikerroksesta. OnePlus upotti ohuen kalvokerroksen takalasin alle luodakseen syvyyden tunnetta valon ja varjon liikkuessa laitteessa. Läpikuultava oranssi kerros on yhdistetty mallissa punaiseen pohjaan, mikä luo OnePlussan tyylille uniikin kiiltävän ja säteilevän punaisen sävyn.

Jos OnePlus 6 Red kiinnostaa, niin #SuomiMobiilinKesäkuvakisa’an osallistumalla puhelin voi olla kohta sinun! Onnea kilpailuun.

 

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommenttien lisääminen on estetty.

    Lisää aiheesta:OnePlus