OuraYleinen

Oura esitteli uuden Oura Gen3 Horizon -älysormuksen – tarjolla viidessä väriversiossa

Oura Gen3 Horizon ruusukultaisena.

Suomesta kotoisin oleva älysormusvalmistaja Oura on esitellyt tänään uusimman lisäyksen mallistoonsa. Uutuussormus kantaa nimeä Oura Gen3 Horizon. Kyseessä on teknisesti sama sormus kuin aikaisemmin, mutta nyt mukaan on saatu uutta ilmettä ja värivaihtoehtoja.

Alkuperäinen Heritage-versio tarjosi Ouran alkuperäisen suunnittelun, joka kunnioitti yrityksen juuria. Nyt uusi Horizon-malli on pelkistetympi, mutta samalla Oura kertoo pyrkineensä pysymään uskollisena suomalaiselle muotoilulle. Oura Gen3 Horizon on valmistettu kevyestä titaanista ja se on saatavilla neljässä tutussa värissä, jotka ovat hopea, musta, mattamusta sekä kulta. Uutena värinä on ruusukulta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muilta osin mitään eroavaisuuksia ei ole, vaan kyseessä on päivitys muotoiluun ja väreihin. Uusi Oura Gen3 Horizon maksaa Suomessa edullisimmillaan 367 euroa, joka on hieman enemmän kuin alkuperäisen Heritage-mallin 314 euron lähtöhinta. Tarkat hinnat ovat listattuna alapuolella väriversioittain.

  • Silver, Black – 367 euroa
  • Stealth – 471 euroa
  • Gold – 524 euroa
  • Rose Gold – 576 euroa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oura lupaa sormukselle 7 päivän mittaisen akunkeston ja laitteen kanssa on keskitytty erityisesti unen seurantaan. Sormus pystyy mittaamaan reaaliaikaista sykettä, ennustamaan naisten kuukautiskiertoa, mittaamaan kehon lämpötilaa sekä seuraamaan veren happipitoisuutta yön aikana.

Sormuksen keräämien tietojen tarkastelu vaatii myös kuukausimaksullisen jäsenyyden, joka maksaa 5,99 euroa kuukaudessa. Uuden sormuksen ostajat saavat jäsenyyden 6 kuukaudeksi ilmaiseksi. Jäsenyys mahdollistaa yksityiskohtaisen unianalyysin, reaaliaikaisen sykkeen mittauksen sekä paljon muuta.

Lähde: Oura

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Oura