NothingYleinen

Nothing Ear (stick) -kuulokkeista julkaistiin ensimmäinen video – latauskotelo avautuu astetta erikoisemmin

Nothing Ear (stick) avautuu normaalista poiketen.

Nothing paljasti jo viime viikolla ensimmäisiä kuvia yhtiön tulevasta tuotteesta. Kyseessä on Nothing Ear (stick) -kuulokkeet, joiden tekniikasta tai hinnasta ei ole mitään tietoa, mutta lopullisen julkaisun on luvattu tapahtuvan myöhemmin tänä vuonna.

Tänään yhtiö on jatkanut kuulokkeista vihjailua julkaisemalla Errolson Hughin kanssa ensimmäisen videon. Hugh on berliiniläisen vaatebrändi Acronymin takana oleva kansainvälisesti arvostettu suunnittelija. Video paljastaa enemmän erityisesti kuulokkeiden latauskotelon toteutuksesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Errolson Hugh (@erlsn.acr) jakama julkaisu


Videolla nähdään, että latauskotelo ei ole mikään normaali. Nothing Ear (stick) -kuulokkeissa on aikaisemminkin kuvissa nähty pitkulainen ”tikkumainen” latauskotelo. Videolta käy ilmi, että latauskotelosta kuulokkeet saadaan pois pyörittämällä kotelon toista päätä, jolloin kuulokkeet saadaan käännettyä kotelossa olevaa reikää kohden. Tämän jälkeen kuulokkeet voidaan ottaa pois kotelosta nostamalla.

Oikeastaan muuta ei videolta saada irti. Kuulokkeet näyttävät itsessään samalta kuin Nothing Ear (1) -kuulokkeet, mutta latauskotelo on uutuusversiossa suurin erikoisuus. Kuulokkeissa luotetaan Nothingin tuttuun läpinäkyvään toteutukseen, joka on nähty muissakin yhtiön tuotteissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on kertonut uutuuskuulokkeiden olevan höyhenenkevyet ja erittäin mukavat, mutta toistaiseksi mitään tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vahvistettu. Tarkempi julkaisu teknisien tietojen sekä hinnoittelun osalta on tulossa myöhemmin tänä vuonna. Latauskotelon luvataan olevan suunnitellun riittävän kompaktiksi ja tyylikkääksi, jotta se mahtuu ongelmitta taskuun.

Aikaisemmin vuotaneen kuvan perusteella Nothing Ear (stick) -kuulokkeet olisivat latauskoteloa lukuun ottamatta pitkälti identtiset Nothing Ear (1) -kuulokkeiden kanssa. Joidenkin raporttien mukaan uutuuskuulokkeissa olisi avoin rakenne, eli niissä ei olisi erillisiä tulppia. Tuoreimmassa vuodossa kuulokkeet paljastuivat FCC-tietokannasta, josta löytyi muutama mielenkiintoinen yksityiskohta.

Nothing Ear (stick)

Nothing Ear (stick)

Lähde: Instagram

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing