OuraYleinen

Oura Labs julkaistiin älysormuksen kokeellisien ominaisuuksien testaamiseen

Oura Labs

Älysormusvalmistaja Oura on julkistanut uuden Oura Labs -osion sovellukseensa, jonka tavoitteena on esitellä kehitteillä olevia ominaisuuksia. Oura selvästi valmistautuu kilpailuun, jota Samsungin pian julkaistava ensimmäinen Galaxy Ring tuo mukanaan.

Oura Labsin alaisuudessa aiotaan testata uusia ominaisuuksia sekä kerätä niistä palautetta käyttäjiltä. Toistaiseksi se on saatavilla vain iOS-käyttäjille, ja vain uusimmalla kolmannen sukupolven sormuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensimmäinen Labs-ominaisuus on Symptom Radar, joka seuraa kehossa olevia rasitusmerkkejä havaitakseen terveydentilan heikentymisen alkamisen. Se muun muassa havaitsee muutoksia kehon lämpötilassa, hengitystiheydessä, leposykkeessä ja sykevälissä.

Jos muutoksia havaitaan, niin Oura osaa lähettää ilmoituksen käyttäjälle. Tämän avulla käyttäjä osaa ottaa rennommin, jos katsoo sen tarpeelliseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Oura Labs on tapamme tuoda myös käyttäjille tarjolle sisäinen tapamme tutustua uusiin ominaisuuksiin jäsennellyllä ja muodollisella tavalla. Tämän ominaisuuden ansiosta sovelluksessa on erityinen tila, johon voit siirtyä ja aloittaa kehittämiemme uusien konseptien kanssa. Käyttäjät tulevat näkemään paljon varhaisen vaiheen ideoita Oura Labsissa”, kommentoi Ouran tiedejohtaja Shyamal Patel TechCrunchille.

Oura on myös pyrkinyt tekemään madollisimman helpoksi liittyä ja poistua kokeellisien ominaisuuksien Oura Labsista. Ohjelman kautta käyttäjät voivat myös antaa suoraa palautetta ominaisuuksista sekä tuotteesta.

Lähde: TechCrunch

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Oura