OnePlusYleinen

Tässäkö ovat OnePlus 12 -puhelimen kamerat? Vuoto paljastaa uusia yksityiskohtia

OnePlus 11

OnePlus 12 -puhelimen on huhuttu tulevan markkinoille joulukuun aikana ainakin Kiinassa ja myöhemmin globaalisti. OnePlus on tehnyt jo pidemmän aikaa yhteistyötä Hasselbladin kanssa ja nähtävästi yhteistyö on edelleen jatkumassa. Tuore vuoto paljastaa OnePlus 12 -puhelimen takaosan kameroista uutta tietoa.

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa tunnettu vuotaja Digital Chat Station on kertonut tulevan puhelimen kameroista tarkat tiedot. OnePlus 12 -puhelimeen on huhuttu aikaisemmin 50 megapikselin pääkameraa, 50 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 64 megapikselin telekameraa. Nyt vuoto kertoo hieman erilaista tarinaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä odotetaan OnePlus 12 -puhelimen näyttävän.

Vuotajan mukaan ultralaajakulmakameran tarkkuus olisi 48 megapikseliä ja siinä olisi f/2.2-aukolla varusteltu linssi. Toinen kameroista olisi 64 megapikselin tasoinen telekamera, joka perustuu OmniVisionin OV64B-sensoriin. Telekameran pitäisi olla myös optisesti vakautettu.

Suuri yllätys on kuitenkin pääkamera, joka perustuisi Sonyn uuteen 50 megapikselin tasoiseen IMX966-sensoriin. Kyseessä pitäisi olla tehokkaampi ja myös suurempi sensori kuin aikaisempi IMX989, vaikka nimellisesti se onkin pienempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sensorissa pitäisi olla kaksikerroksinen rakenne, joka parantaa erityisesti valoherkkyyttä. Pääkamerassa on myös optinen kuvanvakautus ja OnePlus hyödyntää Snapdragon 8 Gen 3 -piirin mukanaan tuomia laskennallisen valokuvauksen parannuksia.

OnePlus 12 -puhelinta odotetaan julkaistavaksi Kiinassa tämän vuoden joulukuussa ja vuoden 2024 alussa globaalisti. OnePlus 12 -puhelinta koskeviin huhuihin voi tutustua tarkemmin aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa. 

OnePlus 12 -puhelimen huhutut kamerat: 

  • Pääkamera: 50 megapikseliä, Sony IMX966 (1/1.4″, 23mm, f/1.7, OIS)
  • Ultralaajakulmakamera: 48 megapikseliä, (1/2″, 14mm, f/2.2)
  • Telekamera: 64 megapikseliä, OmniVision OV64B, (70mm, f/2.5, OIS)

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus